Kruunenberg Architecten - Amsterdam

Omschrijving:
Kruunenberg Architecten is een onafhankelijk architectenbureau gevestigd in Amsterdam. Onder de ervaren leiding van Gerard Kruunenberg werkt een klein team van enthousiaste en hoog opgeleide medewerkers aan diverse projecten; hoofdzakelijk in opdracht van institutionele opdrachtgevers, maar ook in opdracht van gemeenten en particulieren.
Het grootste deel van de omzet wordt gerealiseerd in de woningbouw en combinatieprojecten. In onze portfolio zitten daarnaast ook utilitaire projecten en kleinschalige stedenbouwkundige projecten.

Behalve aan concrete bouwprojecten werken wij ook aan studies en haalbaarheids-onderzoeken. Wij zijn creatief en inventief. Onze werkwijze is gestructureerd, accuraat en flexibel. Wij streven naar schoonheid, duurzaamheid en bruikbaarheid. Een optimale stedenbouwkundige inpassing van onze projecten is een belangrijk doel.
Met een vijftiental gelijkgestemde Amsterdamse architectenbureaus onderhouden wij een informeel samenwerkingsverband met als doel kennis en ervaring te delen en het rendement te vergroten door voor korte perioden vakkundig personeel in- en uit te lenen. Op die wijze kunnen wij de service van een klein bureau combineren met de productiecapaciteit van een middelgroot bureau; persoonlijke aandacht en continuïteit voor een concurrerende prijs.

Gerard Kruunenberg is lid van de Bond van Nederlandse Architecten.


Producten & Diensten:
Architecten-diensten op het gebied van nieuwbouw, verbouw en restauratie in opdracht van professionele opdrachtgevers en particulieren
Schrijf uw recensie over Kruunenberg Architecten
Selecteer uw sterren beoordeling
Selecteer uw sterren beoordeling alstublieft
Uw recensie moet langer zijn dan 15 karakters
Soortgelijke bedrijven hier in de buurt
149 mt
Jantzen F B
Admiraal de Ruijterweg 152
1056 GV Amsterdam
195 mt
Meindertsma S W
Admiraal de Ruijterweg 103/3
1056 EV Amsterdam
298 mt
Studio Klok
Admiraal de Ruijterweg 78/2
1056 GN Amsterdam
358 mt
Alexander van Straten
Joos Banckersplantsoen 118
1056 LD Amsterdam
438 mt
Waal Architecten De
Balboaplein 86
1057 VS Amsterdam
495 mt
Groen Architect Mark
Mercatorstraat 43/2
1056 PX Amsterdam