Mastenbroek Autorijschool R - Amsterdam

1 1
Mastenbroek Autorijschool R 1
1 recensie voor Mastenbroek Autorijschool R

Naast dat Mastenbroek een autorijschool heeft, verkoopt hij ook auto's. Zo hebben wij in 2013 een Opel Corso van hem gekocht. Volgens hem had hij deze overgenomen van een kennis die er jaren lang netjes mee omgegaan was. Een handige feature, heeft hij gezegd, is dat deze auto geen distributieriem heeft, maar een ketting. Dit zou dan in onderhoud schelen. Hij gaf ook aan dat de auto in perfecte staat was, want hij zou nooit een rotte auto aan een jong gezin verkopen en voor kwaliteit staan.
Een paar maanden later begonnen de problemen met het starten van de auto. Een tikkend geluid onder de motor kap en hij wilde niet starten. De ANWB langs geweest en de accu was volledig rot. Nieuwe accu erin gezet. Maar dagen later wilde de auto weer niet starten. Naar de garage en volledige diagnose laten uitvoeren. Probleem niet gevonden, maar start problemen bleven aanhouden met koud en vochtig weer. Contact opgenomen met de heer Mastenbroek om te vragen naar de gegeven van zijn 'kennis' zodat we konden vragen of dit een bekend probleem was. Hij gaf aan dat hij niets meer wist over een kennis en dat de auto van een onbekende was geweest en daarom die gegevens niet kon geven. Tevens gaf hij aan dat hij de auto zonder garantie verkocht had en dus.... Uiteindelijk hebben we de auto met 1200 euro verlies verkocht omdat het een rampen auto is en om verdere kosten te vermijden.
Grappig detail is dat de koper van de auto raar opkeek toen we zeiden dat Mastenbroek heeft gezegd dat er geen distributieriem in zat, omdat de koper deze zelf heeft zien zitten in de auto.
Kortom, de heer Mastenbroek heeft een mooi verkoop verhaaltje opgehangen en een rotte auto verkocht aan een jong gezin. Resultaat; veel frustratie en een verlies van bijna 1500 euro.

Schrijf uw recensie over Mastenbroek Autorijschool R
Selecteer uw sterren beoordeling
Selecteer uw sterren beoordeling alstublieft
Uw recensie moet langer zijn dan 15 karakters
Soortgelijke bedrijven hier in de buurt
2 km
Suzuki Oranjesluis VOF Autobedrijf De
Schellingwouderdijk 251/253
1023 NG Amsterdam
2 km
Hendriks H
Gedempt Hamerkanaal 77
1021 KP Amsterdam
3 km
Yigit Autostad M
Vuurwerkerweg 7
1032 KN Amsterdam
3 km
Roest Volvo Occasions Jan
Zeeburgerdijk 55
1094 AA Amsterdam
5 km
Mulder H F
Stoombootweg 30
1035 TW Amsterdam
5 km
Amstel Auto
Blasiusstraat 13/19
1091 CJ Amsterdam