Dierenkliniek Vos - Orthen - 's-Hertogenbosch

1 1
Dierenkliniek Vos - Orthen 1
1 recensie voor Dierenkliniek Vos - Orthen

Een zeer slechte dierenarts die zonder een dier goed te onderzoeken al weet wat het beest mankeert.
Een onderzoek bestaat namelijk niet alleen door even naar het tandvlees te kijken, te temperaturen en naar de hartslag te luisteren en dan maar uit te komen op een uitslag waaraan een bepaald ras iets meer dan gemiddeld lijdt - Epilepsie.
Vervolgens een jaar lang medicatie blijft voorschrijven, zelfs als je herhaaldelijk terug komt omdat (in dit geval) de hond is gaan braken.
Er worden tussentijd op mijn verzoek bloedonderzoeken (2x) gedaan en er wordt een keer een foto van mijn hond gemaakt, (die foto heb ik nooit gezien) allemaal wijzen ze niets uit en zou de hond niets mankeren behalve de epilepsie.
Eindelijk, na een jaar heeft hij de oplossing gevonden tegen het braken, deze dierenarts geeft mijn hond andere medicatie, waarschijnlijk kende hij niet eens de werking en bijwerkingen van dit middel.
Mijn hond viel razendsnel af (ruim 6 kilo in vijf dagen).
Meteen terug en dan mag je stoppen met de medicatie (dat had ik al gedaan) pretnarol moest mijn lieve viervoeter redden.

Er gebeurde niets, althans... hij viel nog steeds af en dus ben ik naar een dierenarts gegaan, daar is mijn hond wel goed onderzocht en al valt het niet te bewijzen dat hij geen epilepsie had. Hij had wel flinke artritis in zijn nek die de twee kleine aanvallen best had kunnen veroorzaken (zelfs ik zag de vergroeiing op de foto's die, die arts gemaakt had).
Er werd verder geen enkele ziekte gevonden als flink veel Artritis en niet alleen in zijn nek maar door de snelle vermagering is mijn lieve hond helaas overleden op 6,5 jarige leeftijd.
Natuurlijk heb ik hem dit laten weten maar de arrogante man hult zich nu in stilte...

Korte samenvatting als je van je huisdier af wil dan moet je naar dierenkliniek Vos, maar mocht u me niet geloven zoek hem dan eens op bij youtube.

Schrijf uw recensie over Dierenkliniek Vos - Orthen
Selecteer uw sterren beoordeling
Selecteer uw sterren beoordeling alstublieft
Uw recensie moet langer zijn dan 15 karakters
Soortgelijke bedrijven hier in de buurt
2 km
Dierendokters Den Bosch
Graafseweg 2
5213 AL 's-Hertogenbosch
2 km
Lijn De
Eerste Reit 19/B
5233 JP 's-Hertogenbosch
3 km
Dierenartsenpraktijk Oost
Mgr. Van Roosmalenplein 52
5213 GD 's-Hertogenbosch
3 km
Dierenkliniek Maaspoort
Belgeren 1
5235 AM 's-Hertogenbosch