Juwel Phone - Rotterdam

Omschrijving:
Juwel Phone telefoon Reparatie Hoogvliet. Wij zijn gespecialiseerd in reparaties van telefoons en tablets. Je kan je toestel brengen naar de winkel of we halen het op bij jou thuis en brengen het terug als kaar is, in Hoogvliet, Rhoon en Poortugaal.

Wij doen de volgende reparaties voordelig, vakkundig en snel:

- iPhone Reparatie
- Android Reparatie
- Samsung Smartphone Reparatie
- iPad Reparatie
- Tablet Reparatie
- Macbook Reparatie
- PS4 Reparatie
- PS5 Reparatie
- Xbox Reparatie
(Schermreparatie/-vervanging, batterijvervanging, camerareparatie, reparatie aan/uit-knop, reparatie microfoon/speaker, reparatie oplaadpoort, reparatie telefooncase, reparatie waterschade)

Wij hebben ook accessoires voor Laptops en Telefoons, PS4, PS5 en XBOX.

Batterijvervanging
Vanaf €35
Helaas zijn de (meeste) huidige batterijen nog niet gebouwd op veelvuldige gebruik en komt het vaak voor dat je telefoon batterij vervangen moet worden. Als de batterij van je telefoon of tablet niet meer naar behoren werkt, is het noodzaak de batterij van je telefoon of tablet te vervangen.

Knopreparatie
Vanaf €35
Door slijtage kan het voorkomen dat bepaalde knopjes niet meer werken. Wij repareren dat voor je snel en voordelig.

Camerareparatie
Vanaf €35
Is de camera van je telefoon of tablet beschadigd of kapot? Onze ervaren monteurs repareren je telefoon of tablet graag voor je. Maak snel een afspraak om direct geholpen te worden.

Reparatie telefooncase
Vanaf €65
Als je telefoon behuizing beschadigd is of er zitten krassen op en je wilt het vervangen dan kan je dat aan ons overlaten.

Reparatie oplaadpoort
Vanaf €65
Laadt je telefoon of tablet niet meer (goed) op? De oorzaak is meestal slijtage aan de oplaad poort. Je telefoon of tablet laten repareren kun je met een gerust hart aan ons overlaten.

Diagnostische scan
Vanaf €5
Met diagnostische scan krijg te weten; gegevens over je telefoon en wat misschien niet klopt of wat misschien problemen kan geven in de toekomst.

Reparatie microfoon/speaker
Vanaf €40
Een microfoon of speaker die het niet meer doet, kan altijd gebeuren. Een telefoon wordt ouder waardoor er sneller slijtage ontstaat. Gelukkig is een speaker reparatie voor Juwel Phone Hoogvliet een routine klus.

Reparatie aan/uit-knop
Vanaf €40
Door vaak aan en uit te zetten kan het voorkomen dat het knopje niet goed meer werkt. wij repareren dat voor je snel en voordelig.

Schermreparatie/-vervanging
Vanaf €60
Het vervangen van een smartphonescherm is soms noodzakelijk reparatie, als het gebarsten is of niet meer aangaat. Met een nieuw scherm functioneert jouw smartphone weer als vanouds en is alles op het scherm weer goed zichtbaar.

Softwareproblemen
Vanaf €15
Als de software van je toestel niet goed werkt zoals bijvoorbeeld vastloopt of uitgaat vanzelf dan kan het zijn dat het aan je software ligt. wij kunnen dat weer voor je herstellen.

Speakerreparatie
Vanaf €30
Een microfoon of speaker die het niet meer doet, kan altijd gebeuren. Een telefoon wordt ouder waardoor er sneller slijtage ontstaat. Gelukkig is een speaker reparatie voor Juwel Phone Hoogvliet een routine klus.

Tabletreparatie
Vanaf €55
De meest voorkomende tablet reparatie is een scherm reparatie. Onze monteurs staan klaar om elk defect te repareren. Werkt uw tablet niet meer zoals u gewend bent en u heeft geen idee wat defect is? Wij onderzoeken kosteloos naar het defect, met uitzondering van vochtschade.

Reparatie waterschade
Vanaf €65
Waterschade is schade veroorzaakt door vloeistoffen of waterdamp in jouw toestel. Waterschade is de ergste schade die een telefoon kan oplopen. De gevolgen hiervan zijn namelijk het grootst. De telefoon garantie dekt deze schade bovendien niet. Maar gelukkig kan je het bij ons wel repareren.

Schrijf uw recensie over Juwel Phone
Selecteer uw sterren beoordeling
Selecteer uw sterren beoordeling alstublieft
Uw recensie moet langer zijn dan 15 karakters
Soortgelijke bedrijven hier in de buurt
10 km
Pols Siersmederij
Maassluiseweg 6
3155 EJ Maasland
12 km
Mosterd Sierhekwerk
Westgaag 10
3155 DE Maasland
16 km
Tuijtel Siersmederij C
Postbus 85
2950 AB Alblasserdam
20 km
Studio Immagine & Design
Woldberg 129
2905 BX Capelle aan den IJssel
21 km
Art By Daan
Zwartendijk 52
2671 LL Naaldwijk