InBusiness - ICT - Emmen

Omschrijving:
InBusiness ICT, een gedegen speler als het gaat om telecommunicatie en de digitale werkomgeving voor ondernemers in de regio Emmen en omstreken. Wij hebben zorgvuldig samengestelde pakketten met diensten en oplossingen om het voor de organisatie makkelijk te maken in deze veranderende digitale wereld.

Onze competenties zijn de afgelopen jaren flink uitgebreid met Cloud-gebaseerde werkplek diensten van Microsoft. Cloud diensten bieden u als bedrijf veel voordeel namelijk; lage investeringen, schaalbaarheid en een optimale performance en beveiliging. Bij InBusiness ICT zijn wij van mening dat onze klanten gebaat zijn bij een advies dat naadloos aansluit bij hun situatie. Daarnaast zijn al onze maandelijkse diensten voortdurend aanpasbaar.

Wij zijn partner voor mobiel en vast net diensten van KPN, Vodafone en T-Mobile. Door onze goede rechtstreekse relatie met de providers kunnen we u beter adviseren en sneller van dienst zijn. Onze jaarlijkse certificeringen zorgen ervoor dat onze diensten altijd gewaarborgd zijn van hoge kwaliteit en dat de meest recente en innovatieve producten worden geleverd. Waar wij voor staan is kwaliteit, een snelle en goede service, en doen is wat we beloven.

Wij weten allemaal dat organisaties de afgelopen jaren steeds sterker afhankelijker zijn geworden van ICT. Dat vraagt om een gedegen en betrouwbare ICT- partner, een partner die je ontzorgt. Een partner die altijd mee denkt en minimaal een stap verder denkt en je de weg wijst naar de beste oplossingen. Die onafhankelijk adviseert, integreert en beheert. Dat is InBusiness ICT!


Producten & Diensten:
On-Premise & Cloud telefonie
Mobiele telefonie
Internetverbindingen
Microsoft 365 Business / werkplekken
Back-up en bestandsservices
Security
Routing en Switching
Wi-Fi Netwerken
Schrijf uw recensie over InBusiness - ICT
Selecteer uw sterren beoordeling
Selecteer uw sterren beoordeling alstublieft
Uw recensie moet langer zijn dan 15 karakters
Soortgelijke bedrijven hier in de buurt
28 km
Webdesignhq
Brink 4
9411KR Beilen
38 km
Grip on Service
Annerweg 34b
9471 KV Zuidlaren