Dakbedekking Ed Haex - Geleen

1 3
Dakbedekking Ed Haex 1
3 recensies van Dakbedekking Ed Haex

Firma Ed Haex dakbedekking Geleen, Limburg.

Zeer slecht vakmanschap betreffende schoorsteenvegen, zijn zoon heeft hier getracht te schoorsteen te vegen, maar kwam vast te zitten, en moest met geweld de borstel uit het kanaal trekken met gevolg dat de RVS binnenpijp kapot getrokken werd.
Ik vroeg de zoon wat ik moest betalen, waarop hij zei niets want vader komt nog kijken om de schade vast te stellen.
Ik heb de heer Ed Haex nooit gezien, steeds andere uitvluchten om niet te verschijnen, of na afspraken niet komen opdagen zonder te melden.

Hij had zelfs de brutaliteit om te zeggen dat hij niets aan me had verdiend en dat ik getikt ben, en hij een eigen risico van 1000 EU had.
Ik heb daarop de bond A.S.P.B. benaderd maar die laten ook het mes in het varken steken (lees hierover bij Radar over de schoorsteenvegers in NL).
Deze man erkend gewoon de fout niet en vertoon het gedrag zoals we vaker op TV moeten zien dat mensen berooid en met schade achter blijven.

Over deze firma is op 8 Apr. j.l. het faillissement uitgesproken, maar heb van de ASPB vernomen dat hij onder andere naam verder gaat!
Let dus op als u met deze man zaken doet, zou wel eens goed fout kunnen gaan zoals in ons geval!

Deze man heeft ons bijna 2 jaar aan het lijntje gehouden en de zaak is nog niet opgelost!
Ik heb besloten er een Duitse veger Meister erbij te halen, deze verklaarde dat deze niet vakkundig te werk is gegaan, en dat is nog zacht uitgedrukt.
In Duitsland moet men 3 jaar studeren voor dit vak en dan nog je meester halen daarna.
Hier kan elke straatveger zich schoorsteenveger noemen alleen als het fout gaat kunt u fluiten naar uw geld als de verzekering de boel inspecteert.

Bij ons geen NL prutsers meer op het dak, alleen nog maar vaklui zodat je met gerust hart je kachel kunt stoken!!

Het is een onbetrouwbare zaak en vrienden worden bezijkt. Word vak zwart afgereknet zodat ook de mensen worden bezijkt de nu voor hem werken.
Veel te duur.
De mevr Carol is niet de de enigste daar zijn eenige mensen bezijkt worden en de mevr. Carol is niet de laaste. Aub niet op deze persoon reageeren anders kun je de volgende zijn de bezijkt word.

Werkt nu onder de naam Frits Haex !! En heeft ander adres in Geleen !! Klus was :rookkanaal door schoorsteen trekken ten behoeve van pelletkachel, binnen T-stuk inbouwen en schoorsteen vullen met vermiculiet.
Een man die heel veel zegt en zeer weinig doet, een praatjesmaker. Zelf voert hij niets uit tijdens de werkzaamheden, daar heeft hij een zzp-er voor. Belooft je gouden bergen. Laat je weken en weken wachten voor een eenvoudige klus. Dan nog te zwijgen van de prijs, na wat opzoek werk is het spul (vermiculiet) helemaal niet zo duur als hij beweerde, heeft ook maar 1 zak gebruikt ter waarde van 25 euro incl btw. De eerste de beste shop die ik tegenkwam op internet. In de 3 maal dat ze hier zijn geweest heeft de zzp-er in totaal 1 uur werk geleverd Totaal aan materiaal: paar bakstenen, 1 zak cement en 1 zak vermiculiet. Ook van de communicatie moet je niets verwachten, laat je wachten, moest continu naar hem bellen, antwoordt niet op berichten en luistert niet naar je. Absoluut niet aan te bevelen die man!!!
In totaal heeft de klus 8 weken in beslag genomen en dat doordat ik de laatste 2 weken ben gaan aandringen en geirriteerd heb gereageerd. Bij de eerste maal dat hij kwam om daadwerkelijk te werken (na 2 weken) moest ik meteen contant betalen (968 euro) want ja ik was een nieuwe klant, heb het per internet bankieren gedaan. Heb een papiertje gekregen met het bedrag erop en dat het voldaan is. De officiele gespecifieerde nota wacht ik dus nog steeds op (al 9 weken). Hem hierop nogmaals bevraagd maar is niet te bereiken. Mijn inschatting is dus dat hij eventjes 700 euro excl btw rekent voor het werk !!!!

Schrijf uw recensie over Dakbedekking Ed Haex
Selecteer uw sterren beoordeling
Selecteer uw sterren beoordeling alstublieft
Uw recensie moet langer zijn dan 15 karakters
Soortgelijke bedrijven hier in de buurt
577 mt
Reijnen Installatietechniek
Vouersweg 112
6161 AG Geleen
898 mt
Bouwservice Kusters
Daalstraat 87
6165TL Geleen
902 mt
Bouwservice Geleen
Ravelstraat 2
6164 CN Geleen
2 km
Kusters Bouwservice
Beneluxlaan 90
6164 EV Geleen
2 km
Arend vd Meer Dakbedekkersbedrijf
Mauritspark 9
6163 HM Geleen
2 km
Baggen Dakdekkersbedrijf
Oude Maastrichterweg 7
6162 BD Geleen