Creatoren | Designs & Films - Waalwijk

Omschrijving:
Creatoren, gevestigd in Waalwijk, Brabant, is al sinds 1985 actief als designbureau. Eerst voornamelijk voor illustraties en grafisch ontwerp, maar inmiddels ontwikkeld tot creatief lab waar complete marketing projecten, corporate identities en online activiteiten zoals websites kunnen worden ontworpen en ontwikkeld.
Zeker in relatie tot onze andere bedrijfstak; Creatoren Films.

De ervaring in de media- en entertainmentindustrie leidde naar een grote creatieve drive in bewegend beeld. Vervolgens is er verder ervaring opgedaan in live TV- & studio shoots in de Verenigde Staten, maar ook productie van commercials en corporate films in Sydney, Australië. Deze kennis en inzichten rollen we nu uit op de Nederlandse markt. Er zijn innovatieve faciliteiten op het gebied van content ontwikkeling, licht-, geluid-, en natuurlijk camera equipment.

Het kantoor van Creatoren, met al haar creatieve labs, is centraal gelegen aan de A59 en de N261, tussen Breda, Tilburg en 's-Hertogenbosch.

Van een ruw idee of concept, tot aan totale oplevering staat het Creatoren team voor u klaar. Kijk op www.creatoren.nl voor een impressie van het bedrijf.

Graag tot ziens in ons bruisend lab in Waalwijk,

Creatoren team


Producten & Diensten:
Verschillende creatieve labs aan grafisch ontwerp, webdesign, zoekmachine optimalisaties (SEO), web beheer, communicatie advies, signing en huisstijlen of Corporate ID, illustraties, fotografie en -bewerking, marketing en tekstschrijven, visuals, interieurdesign, artist impressions.
Creatieve labs aan standbouw, decor ontwikkeling en zelfs set-bouw
Het produceren van films, video producties, studioshoots of shoots op locatie zoals: short films, bedrijfsfilms, videoportretten, instructievideo's, promotievideo's, documentaires
Soundrecording en audiomixing
Het beheer van Youtube en/of Vimeo account en adviezen over beeldvorming en imago
Schrijf uw recensie over Creatoren | Designs & Films
Selecteer uw sterren beoordeling
Selecteer uw sterren beoordeling alstublieft
Uw recensie moet langer zijn dan 15 karakters
Soortgelijke bedrijven hier in de buurt
491 mt
Ven Marja vd
Verdistraat 52
5144 XS Waalwijk
2 km
Toet Ontwerp
Winterdijk 30b
5141KE Waalwijk
2 km
Tal Grafische Vormgeving
Nieuwstraat 2/E
5142 EC Waalwijk
4 km
Femke de Heij Grafisch Ontwerpbureau
Lijster 20
5161 ST Sprang-Capelle
5 km
Bitmap Vormgeving
Wilhelminastraat 39
5151 BW Drunen