Peters Auto's - Winssen

1 1
Peters Auto's 1
1 recensie voor Peters Auto's

Auto gekocht bij dit bedrijf.

Wij dachten 3 maanden garantie bij de auto te krijgen maar achteraf bleek op factuur te staan geen garantie.
Storing aan motor is verholpen maar toch horen wij nog een rammel. Toen de auto afgeleverd werd branden er een lampje en die zou gemaakt worden. Daar was een nieuwe afspraak voor gepland en toen wij de auto terug kregen branden er ineens een anders lampje. Toeval werd er gezegd en dus voor eigen kosten. Helaas gaat het lampje waarvoor hij terug gebracht werd af en toe weer branden.
Ook de wiellager bleek ineens stuk te zijn na 1 maand, toeval werd er gezegd die kan ineens stuk gaan maar ook voor eigen kosten.

Wij waren het hier natuurlijk niet mee eens en stuurde daarom een mail. Reactie was dat het om een 2de hand auto gaat en slijtage kan voorkomen en dat het niet werd gewaardeerd dat wij dachten dat dit geen toeval was.

Nu vertrouwde wij het niet meer en hebben onze auto naar een Opel garage gebracht voor een controle voor dingen die al stuk hadden moeten zijn tijdens de aankoop (3 maanden na aanschaf). We kregen een brief mee naar huis met een waslijst aan dingen die niet goed zijn zoals kapotte filter, airco lekt, draden van handrem los, draden koplamp kapot en iets met de remmen. Na dit gemaild te hebben met de lijst van Opel erbij word er gezegd dat dit kan gebeuren en we dus eigenlijk gewoon pech hebben.
Wij hebben geen poot om op te staan omdat wij beter onderzoek hadden moeten doen. Wij hadden goed vertrouwen in dit bedrijf en zelfs toen wij vroegen om een nieuw APK en hij zei dat het zonde was omdat het een zeer goede auto in goede staat is hebben wij dat geaccepteerd.
Ja we weten nu dat dat erg dom was!!

En de volgende dat wij ergens anders een auto kopen zullen wij de auto dus echt laten onderzoeken voordat we hem kopen.
Dit bedrijf heeft een onveilige auto verkocht aan een gezin met 2 jonge kinderen en wij hebben hierdoor nu dus een hoop onkosten!

Schrijf uw recensie over Peters Auto's
Selecteer uw sterren beoordeling
Selecteer uw sterren beoordeling alstublieft
Uw recensie moet langer zijn dan 15 karakters
Soortgelijke bedrijven hier in de buurt
4 km
J & F Auto's BV
Geurdeland 6
6673 DR Andelst
5 km
Coppes Autobedrijf
Hogeveld 2
6617 KR Bergharen
6 km
RS Automakelaar & Adviesbureau
Wilgenkamp 18
6641 VE Beuningen
6 km
Kia Specialist - Autobedrijf John Greup
't Hufke 1
6617 KL Bergharen
6 km
Makro-G Autotransport
Koningstraat 68
6654 AG Afferden
6 km
Peugeot Van Hunnik Dodewaard BV
Dalwagen 98
6669 ML Dodewaard