Solutions for Women - Bussum

1 1
Solutions for Women 1
1 recensie voor Solutions for Women

19-8-2014 Slechte service.
Ondanks openingstijden niet welkom zonder afspraak en wil je met een wandelwagen naar binnen; er is een trapje en verkoopster laat je halverwege het trapje en de stoep worstelen met de zware deur.
Laat je niet binnen en vraagt alleen of je een afspraak hebt (want ze is bezig met een bruid). 'Nee, ik kwam naar hoeden kijken en rondkijken voor eventuele andere feestkleding'. Voor de hoeden moet een afspraak gemaakt worden... 'want we willen niet dat iedereen zomaar onze dure hoeden passen...' (lijkt me logisch, maar alleen kijken mag blijkbaar niet). Uiteindelijk word ik toch binnengelaten, maar krijg opnieuw de mededeling dat de hoeden niet gepast mogen worden en dat alles op afspraak gaat en dat ze geen tijd heeft.
Ik voel me verre van welkom en besluit rechtsomkeerts te maken en vertel haar dat ik me niet welkom voel in deze winkel en niet meer terugkom met mijn dochters, ondanks dat ik speciaal naar Bussum was gekomen om 'vooronderzoek' te doen. Verkoopster zegt nog iets dat ik 'toch mocht kijken'... Ik laat het voor wat het is.
Tip: Hanteer geen openingstijden, als je alleen op afspraak werkt!

Schrijf uw recensie over Solutions for Women
Selecteer uw sterren beoordeling
Selecteer uw sterren beoordeling alstublieft
Uw recensie moet langer zijn dan 15 karakters
Soortgelijke bedrijven hier in de buurt
76 mt
Drommel Apart VOF
Kapelstraat 1
1404 HT Bussum
85 mt
Just a Joke
Havenstraat 136
1404 EM Bussum
93 mt
Karabas
Havenstraat 19
1404 EL Bussum
94 mt
Eede Mode Van
Havenstraat 15
1404 EL Bussum
107 mt
Anna van Toor
Havenstraat 116
1404 EM Bussum
141 mt
Shokèr
Havenstraat 5
1404 EK Bussum