Jones Arnhem | Jones Clothing VOF - Arnhem

1 1
Jones Arnhem | Jones Clothing VOF 1
1 recensie voor Jones Arnhem | Jones Clothing VOF

Een duur t-shirt gekocht bij Jones, en nadat het gekrompen was (ondanks het volgen van de wasvoorschriften) heb ik het teruggebracht. Ik zou uiteraard mijn geld (E 70+) terug krijgen, totdat de verkoopster bedacht dat ze het thuis wel even kon gaan "redden". Ik heb het teruggekregen, er zat totaal geen model in meer in. Ik heb het terug gestuurd, maar er is nooit op gereageerd door de dames van Jones. Ook op twee e-mails is niet gereageerd, en bij telefonische navraag is zelfs ontkend de e-mails ontvangen te hebben. Direct heb ik de mails weer verstuurd, en nu ineens waren ze wel binnen gekomen.
Het antwoord dat ik ontving: "sorry maar hier gaan wij echt niet meer op in". Op verdere e-mails is niet meer gereageerd. Daarom ben ik langs gekomen, dit aangekondigd. Op mijn vraag waarom Jones destijds niet op mijn klacht heeft gereageerd: ze kon zich inderdaad herinneren dat het t-shirt erg lang in het magazijn had gehangen met de brief, verder kon zij er "niets over zeggen". Op de vraag waarom ik niet mijn geld of een ander product ter vergoeding terug heb gekregen: "daar kan ik niets op zeggen".
Op mijn verzoek om dan wellicht e.e.a. te verrekenen met de aanschaf van een ander product: "dat kan ik niet doen". Verdere uitleg of motivatie wenste ze niet geven. Ik heb vier parfum samples in de hand gedrukt gekregen "fijn voor op reis" en werd nadrukkelijk de winkel uit gekeken, tijdens het gesprek werkte de verkoopster mij alvast naar de deur.
Wat een deceptie - ik ben tien jaar lang klant bij Jones geweest. Navelstaarderig personeel, geen service. Deze dames zitten letterlijk en figuurlijk op (een) "Eiland", los van de realiteit. Als beter alternatief raad ik graag Margriet Nannings (m/v) in Amsterdam aan.

Schrijf uw recensie over Jones Arnhem | Jones Clothing VOF
Selecteer uw sterren beoordeling
Selecteer uw sterren beoordeling alstublieft
Uw recensie moet langer zijn dan 15 karakters
Soortgelijke bedrijven hier in de buurt
40 mt
Salomons
Zwanenstraat 21/2
6811 DD Arnhem
43 mt
Molenschot
Wielakkerstraat 34
6811 DB Arnhem
119 mt
Arnhem Coming Soon BV
Kerkstraat 23
6811 DM Arnhem
197 mt
H & M Hennes & Mauritz
Vijzelstraat 26/27
6811 ET Arnhem
213 mt
H & M Hennes & Mauritz
Brouwersplein 19
6811 BL Arnhem
3 km
Hans Textiel
Kruidenplein 9
6833 GV Arnhem