Roosdom Tijhuis Planontwikkeling - Rijssen

1 3
Roosdom Tijhuis Planontwikkeling 1
3 recensies van Roosdom Tijhuis Planontwikkeling

Komen afspraken niet na. Service na oplevering huis is beneden peil.
Reageren niet of pas na lange tijd op klachten of problemen en traineren het gehele proces van afhandeling van klachten en uiteindelijk beroepen ze zich dan op het verstrijken van de garantietermijn en reageren ze niet meer op klachten, en geven ze aan dat je het waarschijnlijk zelf hebt veroorzaakt door verkeerd gebruik.

Ik was door anderen gewaarschuwd dat deze bouwer slechte service had, maar dacht dat valt wel mee. Niet dus, een en al ellende.
Wees gewaarschuwd!

Alle problemen en klachten handelen ze slecht of niet af. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Er worden toezeggingen gedaan door lager personeel en aan het eind krijg je de directeur Jan Koopmans aan de lijn en die zegt dat hij nergens wat van af weet...
Aan het eind van de rit blijf jij met je problemen zitten die je dan van ellende zelf maar op eigen kosten laat oplossen...
Ik heb degelijke ervaringen al van velen gehoord en moet zeggen dat ik vooraf al voor dit bedrijf gewaarschuwd was. Heb het dus min of meer aan mezelf te wijten, maar het is schandalig dat er anno 2014 nog bedrijven zijn die het belang van de klant negeren en alleen maar gaan voor zoveel mogelijk winst over de ruggen van klanten.

Ik heb een zeer slechte ervaring met de afhandeling van klacht. Botte medewerker die alle schuld bij klant neerlegt en zich beroept op de garantie van 6 jaar op de voordeur. Nu heb ik in m'n leven veel voordeuren meegemaakt, maar al bij een nieuw huis de voordeur binnen 8 jaar uit elkaar valt, ben je als bouwbedrijf verkeerd bezig om dit niet op te lossen. In beveel dit bedrijf dus niet aan bij anderen. G. Perk houten.

Schrijf uw recensie over Roosdom Tijhuis Planontwikkeling
Selecteer uw sterren beoordeling
Selecteer uw sterren beoordeling alstublieft
Uw recensie moet langer zijn dan 15 karakters
Soortgelijke bedrijven hier in de buurt
317 mt
Akor BV
Nijverdalseweg 134
7461 AH Rijssen
453 mt
Kalco Bouw
Ambachtsstraat 33
7461 TP Rijssen
534 mt
Team Bouw BV
Kryptonstraat 17
7463 PB Rijssen
696 mt
Villa Nova Bouw BV
Nijverdalseweg 145
7461 AG Rijssen
848 mt
Bouw-Kavel BV
Galvanistraat 7
7461 JC Rijssen
912 mt
SelektHuis
Kalanderstraat 51
7461 JL Rijssen