MA/TO Schilderwerken Totalonderhoud - Bladel

1 1
MA/TO Schilderwerken Totalonderhoud 1

MA/TO Schilderwerken Totalonderhoud

Fabrieksweg 3a
5531 PP
06 22957638
Mark van Tongerlo
1 recensie voor MA/TO Schilderwerken Totalonderhoud

Dhr. Mark van Tongerlo schilderwerk uit Bladel laten uitvoeren aan ons nieuwe huis. Het schilderwerk is goed uitgevoerd op de trap na. De trap is niet naar wens geschilderd. Dhr. van Tongerlo stelt voor om het slecht uitgevoerde schilderwerk in een tweede laag te herstellen. Dit zou dan voor onze kosten komen. Hier zijn wij niet akkoord gegaan. Wij hebben de gehele rekening voldaan minus 500,- Euro i.v.m de slechte uitvoering van de trap. Dhr. van Tongerlo blijft echter zijn geld opeisen middels whatsapp berichten.

Na verloop van tijd komt dhr. van Tongerlo aan de deur, dringt ons huis binnen met een autokrik in zijn hand. Dhr. eist geld en wel direct. Dhr. van Tongerlo nogmaals uitgelegd dat geld zal worden betaald bij herstel van eerder uitgevoerd schilderwerk. Daar mijn zoon van 13 er van de trap af komt op het moment dat dhr. van Tongerlo dreigend word in woord en gebaar (autokrik) heb ik dhr. gesommeerd mijn huis te verlaten. Dhr. volgt de aanwijzingen van ondergetekende niet op en stelt te blijven tot dat het geld is betaald. Hierop heeft ondergetekende gezegd de politie in te gaan schakelen. Dhr. van Tongerlo is hierop vertrokken. Ondergetekende heeft hier uiteraard aangifte van bedreiging en huisvredebreuk gedaan.

Na 2 huizen en diverse schilderwerken zult u begrijpen dat wij geen zaken meer doen met deze man. Mijn gezin heeft angst van deze man, ons huis is inmiddels voorzien van video bewaking. Zo zie je maar dat een langdurige samenwerking niet zaligmakend is.

Schrijf uw recensie over MA/TO Schilderwerken Totalonderhoud
Selecteer uw sterren beoordeling
Selecteer uw sterren beoordeling alstublieft
Uw recensie moet langer zijn dan 15 karakters
Soortgelijke bedrijven hier in de buurt
2 km
Geerts Schildersbedrijf
Kruispad 9
5531 BW Bladel
2 km
Ven Schildersbedrijf Ton vd
Sportparkstraat 15
5531 AN Bladel
2 km
Wassing Schilderwerken San
Sniederslaan 33
5531 EG Bladel
2 km
Timmers Schilder- & Afwerkingsbedrijf
Willem van Oranjelaan 44
5531 HJ Bladel
2 km
Krekels Schildersbedrijf
Sniederslaan 45
5531 EH Bladel
2 km
Evers Schilderwerken Gijs
Lodewijk van Deyssellaan 14
5531 SM Bladel