RE/MAX Connect - Noord-Sleen

Omschrijving:
In Noord-Sleen ben ik, Karin Zwanenburg de eerste RE/MAX Connect makelaar in Nederland die vanuit huis gestart is in samenwerking met het hoofdkantoor in Hoorn. Hiermee ben ik de eerste Drentse makelaar met de nodige expertise in huis en een grote naamsbekendheid achter zich.

Op deze manier heeft u een groot bereik op Social Media gebied en een groot netwerk om uw huis te (ver)kopen of te (ver)huren. Daarnaast gebruik ik mijn oldtimer Fiat 500 als reclamebord voor u.

Hiermee onderscheid ik mij in mijn dienstverlening. 24/7 bereikbaar zijn via de mail, afspraken overdag, ’s avonds of het weekend om met uw agenda af te stemmen. Daarnaast ben ik uw aanspreekpunt.
U betaalt eenmalig een vast bedrag aan opstartkosten voor een compleet pakket waaronder een kleurenbrochure, plaatsing diverse websites, foto’s en plattegronden van uw woning en het organiseren van een Kom en Kijkdag met een startadvertentie in de weekkrant waar u woont.

Neem contact met mij op via 088-88 33 777 of stuur een mail naar karinzwanenburg@remax.nl. Ik werk op no cure no pay basis en als zelfstandig onderneemster neem ik mijn vak serieus. Het gaat beide partijen om een win-win situatie.

Bel voor een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden met u te bespreken.


Producten & Diensten:
Aankoop
Verkoop
Huur
Verhuur
Schrijf uw recensie over RE/MAX Connect
Selecteer uw sterren beoordeling
Selecteer uw sterren beoordeling alstublieft
Uw recensie moet langer zijn dan 15 karakters
Soortgelijke bedrijven hier in de buurt
2 km
Ludwig Makelaardij
De Goornhoek 8
7841 HC Sleen
3 km
Flinten Makelaardij De
De Flinten 34
7841 GN Sleen
6 km
Noordbarge Makelaardij
Kruisstraat 1
7812 AS Emmen
6 km
Wegter W J
Orvelterbrink 49
7812ML Emmen
6 km
Trip Makelaardij
Orvelterbrink 41
7812 MK Emmen
7 km
VBO Makelaar Ton Meijer
Rietgans 5
7827 SP Emmen