MMA Loodgietersbedrijf - Hoofddorp

1 2
MMA Loodgietersbedrijf 1
Omschrijving:
Ons bedrijf MMA Loodgietersbedrijf is al jaren werkzaam in Hoofddorp als loodgieters. Via ons site kunt u meer informatie vinden over onze werkzaamheden en kunt u tips vinden over hoe u het beste het huis tegen lekkages kunt voorkomen.
2 recensies van MMA Loodgietersbedrijf

Een hele bizarre ervaring met deze organisatie. Wij zaten door omstandigheden al twee dagen zonder warm water (vorige monteur kon het probleem niet verhelpen). MMA gebeld en die konden komen tussen 14:00 en 17:00 - kon allemaal duurder worden omdat ze snel zouden komen en materiaal moest besteld worden etc.. Ging hier allemaal mee akkoord omdat we nu toch echt een oplossing wilde. Eind van de middag belde de monteur om het huisnummer nog eens na te vragen - die heb ik doorgegeven - onder de indruk dat er binnen enkele minuten iemand voor de deur zou staan. Na een half uur drie kwartier toch maar weer contact gezocht. Kreeg ik iemand van de centrale aan de lijn en geeft aan dat de monteur er inderdaad al lang had moeten zijn. Hij ging het even nachecken. Na weer 15 minuten wachten belde ik weer en kreeg vanaf dat moment niemand meer aan de lijn. Dat is toch sick als bedrijf zijnde zo te werk gaan --

Bedrijf huurt andere partijen in. Deze komen niet direct opdagen nadat je afspraak hebt voor lekkage dak.
Na herhaaldelijk bellen, gaan ze direct het dak op. Ze hebben de oorzaak direct gevonden. Helaas 2 huizen verderop...
Na aanwijzing weten ze op het goede dak te komen. Direct oorzaak gevonden en weten kapotte dakpan te vervangen door weer een kapotte.
Daarna snel naar binnen en geld zien. Geen factuur of overleg mogelijk. Zodra men door heeft dat je niet gaat betalen voor iets wat men niet heeft opgelost beginnen de bedreigingen. Willen je dak weer op, je bent een irritante klant en ze komen je nog een keer opzoeken.
Men haalt de politie er wel bij... intimidatie... Dit is een bedrijf wat zaken doet met onderaannemers waar mensen geregeld voor gewaarschuwd worden.
Wees gewaarschuwd. Al is je probleem nog zo groot, bel MMA niet!!!

Schrijf uw recensie over MMA Loodgietersbedrijf
Selecteer uw sterren beoordeling
Selecteer uw sterren beoordeling alstublieft
Uw recensie moet langer zijn dan 15 karakters
Soortgelijke bedrijven hier in de buurt
3 km
Thermotechniek
Wallenbergstraat 78
2131 TX Hoofddorp
3 km
Hestia BV
Willem Brocadesdreef 180
2132 PV Hoofddorp
3 km
De Vries Installatietechniek BV
J C Beetslaan 147
2131 AK Hoofddorp
3 km
Vries Installatietechniek BV De
J C Beetslaan 147
2131 AK Hoofddorp
3 km
RBG/Rietbergen Warmteservice
Bijlmermeerstraat 40
2131 HG Hoofddorp
4 km
Limpt Centrale Verwarming Van
Birkholm 173
2133 CD Hoofddorp