Voegbedrijf M. Kuipers - Sneek

1 1
Voegbedrijf M. Kuipers 1
Omschrijving:
Voegbedrijf Kuipers voor al u voegwerk, gevelrenovatie, gevelreiniging, impregneren van A tot de Z.
Ik kom graag bij u vrijblijvend bij u om en offerte te geven.


Producten & Diensten:
Voegwerk
Gevelrenovatie
Gevelreiniging
1 recensie voor Voegbedrijf M. Kuipers

Pas op voor deze oplichter!!

Haastige spoed is zelden goed, dus prutswerk, kozijnen en muur beschadigd en vraag je dan om langs te komen om te bekijken, wordt je geblokkeerd, dus niks garantie!!! wie meer foto's van z'n ''vakwerk'' wil zien, stuur me maar een berichtje...

Update i.v.m.verwijderen van het bericht en de reacties door Melle Kuipers.

Harde werker, gaat door tot het bijna donker is, maar de kwaliteit vind ik echt niet goed, haastige spoed is zelden goed zeg maar. Het begon al met een scheve aanzetting van boven naar beneden tussen de huizen in wat bij de buren verderop ook het geval was en waarvan ik gezegd heb dat ik dat beslist niet wilde, s’avonds dit met z’n tweeen maar rechtgezet, hoeken van de stenen afgebroken, glazuur van m'n ouderwetse brievenbus af en weer aangesmeerd met cement, maar het mooie is er af, met de slijptol IN de stenen en meerdere kozijnen geflext,aantal stenen en kozijnen dus beschadigd, veel verfwerk weggestraald, vtv nog afgesproken hier een plaatje voor te houden ter bescherming, niet gedaan dus, na het voegen de stenen niet goed schoongeborsteld waardoor veel cement op de stenen zelf over gedeelten van de muur,krijg dit er maar weer eens af, voegen verschillend van structuur,de meeste voegen zien er wel aardig uit maar er zitten heel slechte gedeelten bij, witte kluitjes in de voegen, mortel niet goed gemengd? impregneren tijdens regen, lijkt me ook niet goed, wel weer over gedaan trouwens na een gesprek, de schoorsteen niet gestraald, zou wel gestraald worden, maar met zoutzuur behandeld, nadien geverfd!! met gele verf!!!!, ook hier beschadigingen en weer aangesmeerd met cement en dit gedeelte vergeten te verven!! nu worden de stenen zwart, zuur waarschijnlijk niet (goed) afgespoeld?, ligt nog cement op het dak van het voegen, cement op de tegels van de oprit, 1 kozijn aan weerskanten tussen muur en kozijn dichtgesmeerd om beschadigingen te verdoezelen, ander kozijn en voordeur weer niet.
Op het eerste gezicht en vanaf afstand is het inderdaad mooi opgefrist maar het is broddelwerk!!

UPDATE.
Deze recensie heeft er eerder opgestaan, in overleg met Melle besloten deze te verwijderen, Melle zou langskomen om het te bekijken en tot een oplossing te komen.
Alleen dat bleef uit, toen weer kontakt opgenomen en meneer zou heel vlug langskomen…..alleen bleef ook dit uit, toen maar weer kontakt proberen te zoeken alleen werden de appjes wel gelezen maar niet beantwoord,telefoon wordt niet meer opgenomen terwijl hij toch online is op whatsapp, TOT ik een zere plek raakte, en daar was ie weer….. maar nu heeft ie me geblokkeerd, GEEN GARANTIE DUS!!! de beloofde oplossing zit er niet meer in, als je z’n verhaaltje leest op internet zit meneer al meer dan 25 jaar in het vak, uw gevel is mijn specialiteit en visitekaartje, kwaliteit staat hoog in het vaandel bij mij, en GARANTIE, nou niet dus, blablabla….iig, het verhaal is mooi, de werkelijkheid anders, er zullen vast ook tevreden klanten zijn, ik ben het niet! Prutswerk en dat vinden meer mensen met mij. Ik vind het gewoon erg dat hij zich er vanaf maakt en mij er mee laat zitten, centjes zijn binnen en zoek het maar uit. Een gewaarschuwd mens telt voor twee, heb er verschillende foto’s van gemaakt.
Verre van betrouwbaar.

Schrijf uw recensie over Voegbedrijf M. Kuipers
Selecteer uw sterren beoordeling
Selecteer uw sterren beoordeling alstublieft
Uw recensie moet langer zijn dan 15 karakters
Soortgelijke bedrijven hier in de buurt
2 km
Schoo Voegbedrijf
Zonnedauw 7
8607 DX Sneek
3 km
Rooth Multiservice BV
Zadelmakersstraat 1
8601 WH Sneek
4 km
Atsma Gevelreinigingsbedrijf P
Broerstrjitte 45
8625 JA Oppenhuizen
4 km
Gevelreinigingsbedrijf W Gras
Sjaerdawei 4
8625HS Oppenhuizen