COMMA Roermond Damesmode - Roermond

1 1
COMMA Roermond Damesmode 1
1 recensie voor COMMA Roermond Damesmode

Ik ben vandaag bij deze winkel geweest en ik ben ontzettend onbeschoft behandeld door het dienstdoende personeel bij dit filiaal.

Vooral de vrouw met de zwarte korte haren (middelbare leeftijd) is verschrikkelijk gemeen en onbehulpzaam voor klanten.

Wat is het geval: ik had gebeld naar deze winkel of ze een bepaalde jurk die ik had gezien, in mijn maat hadden. Dat was het geval en ik kon naar de winkel komen om deze te passen. Daar aangekomen bleek mijn maat niet meer in de rekken te hangen. Ik vroeg vriendelijk aan de vrouw met zwarte korte haren, of de jurk nog in het magazijn beschikbaar was in mijn maat. Nee, snauwde ze, als de jurk daar niet bij hangt, dan hebben we 'm niet meer. Oke, zei ik, en de jurk op de paspop, is die toevallig in mijn maat? Nee!, antwoorde de vrouw snauwend. Dus ik ga naar de paspop en kijk op de matenlabel wat de maat is, en het blijkt dat het pasmodel wel gekleed is in mijn maat.

Ik loop terug naar de vrouw met de zwarte korte haren en vertel haar vriendelijk dat de paspop wel de door mij verzochte maat aanheeft, en of ik de jurk mag passen. De vrouw antwoord: Nee!!! De etalage is net gedaan en ik ga die jurk er niet afhalen! zegt ze wederom op een zeer agressieve en schreeuwende toon. Ik had nog een ander item in mijn handen. De vrouw zei: Ga die maar passen!!! Ik ga je niet helpen, want ik sta alleen!! Dus ik ga naar de paskamer, om het andere item te passen. Daar zie ik een andere verkoopster met blonde haren. Ik vraag haar wederom vriendelijk of ik de jurk op de paspop in mijn maat mag passen. Ook deze verkoopster weigert me te helpen en geeft na veel aandringen een jurk die een maat groter is. Haar redenering naar mij toe: Pas deze maar, dan kun je zien of je 'm wel leuk vindt. Even later komt de verkoopster terug met de blonde haren en ze vraagt: en, hoe zit de jurk? Ik antwoord dat ik het niet goed kan beoordelen om de jurk veel te wijd is. Ze loopt weg met het antwoord Oke en verder zegt ze niets. Ze komt niet terug met de jurk op de paspop en stelt ook niet voor om me überhaupt te helpen.

Ik loop de paskamer uit en de vrouw met de zwarte haren, vertelt me dat ik de items bij haar kan inleveren. Ze vraagt: en, niet goed? Ik vertel haar op vriendelijke toon: nou, ik vind het hier niet leuk en ik ga wel ergens anders heen. En wat antwoord deze dame met de korte zwarte haren snibbig: Oh je vindt hier niet leuk; dat kan gebeuren!

Voor de goede orde: ik zag er voortreffelijk uit, had mijn haren, kleren en makeup goed verzorgd en ben niets anders dan vriendelijk geweest, zoals het een goede klant betaamt.

Ik verwacht van een kledingwinkel dat ze behulpzaam willen zijn, maar op zijn minst toch beleefd naar de klant toe. Ik ben nog nooit zo geschoffeerd door winkelpersoneel.

Mij zien ze hier in ieder geval nooit meer terug en de directeur van dit filiaal mag zich wel eens achter de oren krabben of hij/zij echt daadwerkelijk wenst dat zijn personeel klanten zo behandeld in wat pretendeert te zijn een 'chique zaak'.

Schrijf uw recensie over COMMA Roermond Damesmode
Selecteer uw sterren beoordeling
Selecteer uw sterren beoordeling alstublieft
Uw recensie moet langer zijn dan 15 karakters
Soortgelijke bedrijven hier in de buurt
530 mt
Vakkledinghuis Roermond 't
Zwartbroekstraat 11
6041 JL Roermond
4 km
Damen Fashion / Webshirt Company
Haelerweg 60
6085 EC Horn
9 km
Botex Beroepskleding
Heerbaan 9
6061 EB Posterholt
12 km
Subatech
Nieuwendijk 30
6107 AW Stevensweert
13 km
Duizer Bedrijfskleding BV
Narcissenstraat 2
6101 LK Echt