AVB Vertalingen - Amstelveen

Omschrijving:
AVB Vertalingen is één van de grootste en meest vooraanstaande leveranciers van vertaal-, tolk- en andere taaldiensten in Nederland. In ons veertigjarig bestaan hebben we een uitstekende reputatie en aansprekende klantenkring opgebouwd op basis van de kernwaarden kwaliteit en betrouwbaarheid, aangevuld door onze ongeëvenaarde klantgerichtheid en passie voor ons vak. En wij zijn als een van de eerste bureaus in Nederland gecertificeerd volgens de kwaliteitsnorm voor vertaaldiensten ISO:17100.

Breed pakket aan gespecialiseerde taaldiensten
AVB is dus van huis uit een vertaalbureau en dat is ook onze core competency. Daarnaast hebben we in de loop der jaren expertise opgebouwd in allerlei andere taaldiensten, zoals tolken, redactie, copywriting, meertalige DTP en voice-overs, terminologiebeheer enzovoort. Zo is AVB een one-stop-shop op het vlak van vertaaldiensten geworden. Bij alle diensten staat de kwaliteit van onze dienstverlening en ons product voorop.

AVB Vertalingen is al sinds het begin in 1972 in de eerste plaats een kwalitatief hoogwaardig vertaalbureau. De nadruk ligt op specialistische juridische en financiële vertalingen, maar ook technische vertalingen, medische vertalingen creatieve vertalingen en vertalingen voor de retailsector komen vaak voor. Bedrijven uit de reis- en toerismesector doen eveneens regelmatig een beroep op ons.

Schrijf uw recensie over AVB Vertalingen
Selecteer uw sterren beoordeling
Selecteer uw sterren beoordeling alstublieft
Uw recensie moet langer zijn dan 15 karakters
Soortgelijke bedrijven hier in de buurt
751 mt
24hTranslations.com
Burgemeester Haspelslaan 15
1181 NB Amstelveen
2 km
Al-Kitaba Vertaalburo
De Parelvisserslaan 55
1183 RJ Amstelveen
3 km
Tolk-Vertaalbureau (Arabisch) Hamawandi
Willem Andriessenlaan 15
1187 HC Amstelveen
3 km
Blauwe Donau Tekst en Advies Bureau voor Hongarije
Van der Boechorststraat 88
1081 BW Amsterdam
5 km
Academic Language Consultancy
Weenahof 35
1083 JG Amsterdam
6 km
Mettaal Vertaalbureau
Michelangelostraat 62/2
1077 CG Amsterdam