Conrad Electronic Benelux BV - Oldenzaal

Omschrijving:
Conrad – Techniek begint hier

Wij zijn Conrad, al meer dan 90 jaar dé innovatieve en meest toegankelijke totaalleverancier van elektronica en techniek. Met het meest diverse en complete technische assortiment van Europa bent u er zeker van dat u vindt wat u zoekt. Wij zijn er voor iedereen met een liefde voor techniek, van beginners tot professionals. Ontdek wat Conrad voor u kan betekenen.

Ruime keuze in betrouwbare kwaliteit
Ons enorme assortiment biedt alles wat u zich op het gebied van techniek maar kunt wensen. Wij leveren meer dan 750.000 verschillende producten, verdeeld over ruim 4000 merken. Van meettechniek en componenten tot gereedschap, bouwpakketten, multimedia en nog veel meer, bij Conrad vindt u wat u zoekt. Het gehele assortiment wordt streng bewaakt door onze kwaliteitscontrole, zodat u zeker bent dat u in iedere prijsklasse optimale kwaliteit geleverd krijgt.

Alle informatie binnen handbereik
Bij Conrad heeft u toegang tot het meest diverse en complete technische assortiment van Europa met transparante prijzen, zonder dat u in hoeft te loggen. Bovendien kunt u ook gebruik maken van onze enorme databank aan technische informatie. Zo zijn alle handleidingen en technische databladen gratis en openlijk beschikbaar. Deze vindt u op de productpagina’s en in ons uitgebreide Conrad Download Center.

Dé technische partner voor het onderwijs, reparatie, onderhoud en R&D
Techniek heeft de toekomst. Daarom ondersteunen wij de ontwikkeling van nieuwe techniek en kennis en faciliteren we ook het onderhoud van diezelfde techniek. Maak onder meer kennis met ons speciale onderwijsprogramma voor educatieve instellingen en onze geheel verzorgde workshops om praktische kennis bij te brengen. Ook bieden we onder meer een printplaatservice, een 3D-printservice en een gekalibreerd meetassortiment. Ontdek waarom wij uw ideale partner zijn.

Veelzijdige dienstverlening op maat
Wij stemmen ons aanbod geheel af op uw wensen en wij bieden tal van services die het u gemakkelijk maken. Zo kunt u bijvoorbeeld met ons handige inkoopoplossingen een directe koppeling met onze systemen maken. Daarmee is inkopen bij Conrad zeer eenvoudig en laagdrempelig. Indien u een aanbod op maat wilt, kunt u gebruik maken van onze offertetool of contact opnemen met ons Business Team. Daarbij heeft u als bedrijf ook de mogelijk om te kopen op rekening. Kortom, wij hebben alles in huis om uw business optimaal te ondersteunen.

Betrouwbare en ervaren klantenservice
Bij Conrad vinden we het belangrijk dat we doen wat we beloven. Zo weet u precies wat u van ons kunt verwachten. Voor technische vragen, meer informatie over uw bestellingen of aanvragen staat onze ervaren en deskundige klantenservice voor u klaar.


Producten & Diensten:
Retail
Distributie
Leverancier
Dienstverlener
Schrijf uw recensie over Conrad Electronic Benelux BV
Selecteer uw sterren beoordeling
Selecteer uw sterren beoordeling alstublieft
Uw recensie moet langer zijn dan 15 karakters
Soortgelijke bedrijven hier in de buurt
581 mt
NieuweWeme Groep BV
Munsterstraat 12
7575 ED Oldenzaal
8 km
HLS Electronics BV
Brinkstraat 42
7581 GD Losser
9 km
Koopjemobiel.nl
Nieuwstraat 44
7551CZ Hengelo
9 km
Seydell en Zn BV
Zuiderspoorstraat 17
7512 AX Enschede
9 km
Clean Air Optima
David Ricardostraat 9
7559 SH Hengelo
9 km
Ehrbecker Schiefelbusch
David Ricardostraat 9/11
7559 SH Hengelo