Houben advocaat en mediator - Thorn

Houben advocaat en mediator

Wijngaard 8
6017AG
Thorn (Maasgouw)
Jolanda Houben
2000
NL158391548B01
EZ
Omschrijving:
Houben advocaat en mediator helpt werknemers bij een (dreigend) ontslag met een resultaatgerichte aanpak. Zij checkt jouw aangeboden vaststellingsovereenkomst op 30 punten tegen een vaste prijs. Zij is gespecialiseerd in arbeidsrecht, strafrecht en mediation. Houben advocaat en mediator richt zich op rechtsbijstand van de werknemer.
Kernwaarden daarbij zijn rechtvaardigheid, duidelijkheid, snelheid en vaste prijs. Vanuit het streven naar rechtvaardigheid en door de jarenlange ervaring in de advocatuur heeft Houben haar eigen onderneming gestart.
Zij heeft gezien dat er vanuit de klant behoefte is aan een snelle duidelijke aanpak tegen een vooraf duidelijke prijs.
Met haar kennis en ervaring helpt zij werknemers om snel duidelijkheid te krijgen en hun onzekerheid weg te nemen bij een (dreigend) ontslag en een aangeboden vaststellingsovereenkomst. Dit wordt gedaan met een resultaatgerichten aanpak op duidelijkheid, snelheid en een vaste prijs. De keuze voor het bijstaan van werknemers is een duidelijke.

De afgelopen 20 jaren heeft Houben advocaat en mediator voor het overgrote deel voor werknemers gewerkt en kwam zij met heel veel werknemers in aanraking in haar rol van advocaat of mediator. Het bijstaan van een werknemers is duidelijk anders dan het bijstaan van een werkgever.
Houben advocaat en mediator komt van nature op voor de zwakkere partij en dat spreekt haar aan. Houben advocaat en mediator streeft naar rechtvaardigheid en heeft ook voor de menselijke aspecten in een zaak. Zij spreekt de taal van de klant en staat de klant in zijn verhaal bij met oog voor de juridische en menselijke aspecten van het verhaal om tot een goede oplossing te komen.


Producten & Diensten:
vso check op 30 punten
Juridisch advies
Treffen regeling
Juridische procedure
Mediation
Schrijf uw recensie over Houben advocaat en mediator
Selecteer uw sterren beoordeling
Selecteer uw sterren beoordeling alstublieft
Uw recensie moet langer zijn dan 15 karakters
Soortgelijke bedrijven hier in de buurt
2 mt
Houben Advocaat en Mediator
Wijngaard 8
6017 AG Thorn
8 km
CMK-mediation
Montforterweg 5
6067 GC Linne
8 km
Mediation Benoit
Tiendenhof 28
6095 EK Baexem
10 km
Uw Mediator
Bergerothweg 2
6039 AM Stramproy
15 km
Account+
Biest 37
6001 AP Weert
15 km
Baerle Newbolt BV Van
Gouverneurlaan 5
6002 EC Weert