Zwolse Pianoschool - Zwolle

Zwolse Pianoschool

Radewijnstraat 10
8022BG
Kees Weurman
2013
77777913
EZ
1
Omschrijving:
De Zwolse Pianoschool is er voor jong en oud . Als je lessen volgt bij de Zwolse Pianoschool krijg je op een originele en professionele manier  pianoles. De docent heeft veel ervaring in het aanleren van een goede techniek voor het pianospelen. Hij heeft een creatieve werkwijze en werkt altijd met twee piano's. Hoewel de docent alle methodes door en door kent,worden er geen standaard methodes of lesboeken gevolgd. De methode wordt afgestemd op jou, je leeftijd, wat je kan en hoe je je ontwikkeld. Het aanleren van techniek kan op een en muzikale manier maar ook meer technisch. Ook leer je hoe je effectief kunt oefenen en hoe je muziek mooi en sprekend kunt laten klinken op de piano.
De les

Een ontspannen sfeer en een geschikte ruimte is heel belangrijk voor het leerproces. De docent sluit aan bij de muziekstijl die jij leuk vindt. Daarin is veel keuze: klassiek, popsongs, filmmuziek , musical of blues. De ontwikkeling tot een goede pianist(e) kan op verschillende manieren gerealiseerd worden.

In de les zelf oefenen we aan  ritme, toonvorming, gehoorscholing, goed pedaalgebruik, juiste zithouding, motoriek, voordracht, improviseren en samenspel. Speelplezier staat steeds voorop!
De positieve benadering van de docent geeft je vertrouwen en plezier in je pianospel.Hij communiceert vlot en kan goed omgaan met alle leeftijden. Je leert hoe je een stuk kunt oefenen en uit je hoofd leert spelen. En je krijgt inzicht in de opbouw is van een muziekstuk en hoe je akkoorden kunt toepassen in songs. De docent kan ook een bekende popsong voor je schrijven en bewerken zodat jij het kan spelen op jouw niveau!


Producten & Diensten:
Pianoles Zwolle
Schrijf uw recensie over Zwolse Pianoschool
Selecteer uw sterren beoordeling
Selecteer uw sterren beoordeling alstublieft
Uw recensie moet langer zijn dan 15 karakters
Soortgelijke bedrijven hier in de buurt
0 mt
Zwolse Pianoschool
Domusica, Radewijnstraat 10 (Zwolle-Noor)
8022 BG Zwolle
637 mt
Zangstudio Zwolle
Hoekstraat 66
8021 CA Zwolle
2 km
Gitaarstudio Zwolle
Schelpkreek 8
8032 JE Zwolle
2 km
Idema Pieter Jaap
Fivel 67
8032 MR Zwolle
3 km
Gitaarschool Jos Durkstra
Vordensebeek 44
8033 DE Zwolle
3 km
Tineke Schreuder
Hyacinthstraat 22
8013 XW Zwolle