Dakdekker Gerards - Rotterdam

Omschrijving:
Gerards Dakdekkers is een echt familiebedrijf uit Rotterdam. In ons bedrijf zijn drie generaties werkzaam: opa Chris Gerards, vader Theo Gerards en zoon Johan Gerards. Allen zijn specialisten en hebben een echte voorliefde voor daken. Sinds 1935 voeren we de meest uiteenlopende opdrachten aan verschillende soorten daken uit. Met een combinatie van ervaring en actuele kennis is ons dakdekkersbedrijf in staat om elk dak in de verre omstreken van Rotterdam in topconditie te houden.

Totaal onderhoud
De meeste mensen kijken nauwelijks of slechts gedeeltelijk naar hun dak om. Toch is het dak enorm belangrijk voor een veilig, comfortabel en droog onderkomen. Omdat het dak het zwaar te verduren heeft in de wisselende Nederlandse weersomstandigheden, is het noodzakelijk om het dak in goede conditie te houden. In Rotterdam en omgeving verzorgt Gerards Dakdekkers daarom alle soorten onderhoud, reparaties en renovaties aan uw dak.
Als dakdekkersbedrijf zijn we gespecialiseerd in de meest uiteenlopende reparaties en hebben we veel vakkennis van verschillende soorten dakbedekking. Ook staan we voor de meest uiteenlopende diensten voor u klaar, zoals het plaatsen van een dakkapel, het plaatsen van zonnepanelen, dak- en gevelreiniging of asbestverwijdering Binnen 24 uur vrijblijvende offerte op maat Bij Gerards Dakdekkers doen we alles zelf, van inkoop tot dakdekken en alles wat daarbij komt kijken.

Wanneer u ons dakdekkersbedrijf uit Rotterdam belt, krijgt u dus direct iemand aan de lijn met verstand van zaken. Soms krijgt u de voicemail. Op het dak is het immers niet altijd mogelijk de telefoon aan te nemen. Laat dan uw nummer achter en wij bellen u snel terug. De kennis en ervaring die wij in de afgelopen 35 jaar hebben opgedaan, delen we graag met u.
Bent u dus op zoek naar echte vakmensen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem gerust contact met ons op.
We staan voor u klaar.


Producten & Diensten:
Dakdekkersbedrijf
Schrijf uw recensie over Dakdekker Gerards
Selecteer uw sterren beoordeling
Selecteer uw sterren beoordeling alstublieft
Uw recensie moet langer zijn dan 15 karakters
Soortgelijke bedrijven hier in de buurt
4 km
Geus Loodgietersbedrijf BV A J de
Boterdiep 15
3077 AW Rotterdam
4 km
Dakdekker
Bahialaan 100
3065 WC Rotterdam
4 km
Cazdak BV
Ridderkerkstraat 13
3076 JT Rotterdam
5 km
BVD Montagetechniek
Anthony Tijkenstraat 34
3076 CA Rotterdam
5 km
Drechtdak BV
Buizenwerf 169
3063 AD Rotterdam
6 km
Visser & vd Hell Loodgietersbedrijf BV
Sionstraat 39
3061 ER Rotterdam