Arkelstad Notarissen - Gorinchem

Arkelstad Notarissen

Kleine Landtong 17
4201 HL
2019
BV
25
Omschrijving:
ArkelStad notarissen is zeer modern notariskantoor waarbij goede dienstverlening en duidelijkheid voor de clienten prioriteit. Het kantoor staat er voor om u bij ieder belangrijk besluit in uw leven van advies en raad te voorzien. Als middelgroot notariskantoor biedt het veel expertise én een hoogst persoonlijke aanpak.

ArkelStad notarissen kan u adviseren bij de koop van een appartement of huis. Ook over andere belangrijke aangelegenheden als huwelijkse voorwaarden, een samenlevingsovereenkomst en een levenstestament.

ArkelStad notarissen heeft een kantoor met drie notarissen en meer dan 25 medewerkers. Als middelgroot kantoor heeft zij de slagkracht om uw onderneming snel van deskundig notarieel advies en fiscaal jurdische ondersteuning te voorzien.

Van oprichting van een BV of stichting, tot fusie en overdracht van uw onderneming. Zij kan uw onderneming helpen met statutenwijzigingen, aandeelhoudersovereenkomsten en splitsingen. Is een andere rechtsvorm geschikter geworden door groei van uw bedrijf? Komt er een joint venture aan met een zakenpartner of speelt een overdracht van certificaten? Het zijn allemaal dé vraagstukken en fases in het ondernemersschap waarbij ArkelStad notarissen de ondernemer kan assisteren.

Neem contact met één van onze vestigingen in Gorinchem of Arkel.


Producten & Diensten:
ArkelStad notarissen heeft een brede familierecht en ondernemingsrechtpraktijk. Dit kantoor biedt ondermeer notariele en juridische ondersteuning bij huwelijkse voorwaarden, partnerschap registratie, scheiding, testament, levenstestamen en schenking. Zakelijk worden onder andere oprichtingen, aandeelhoudersovereenkomsten, splitsingen, fusies en bedrijfsoverdrachten aangeboden.
Schrijf uw recensie over Arkelstad Notarissen
Selecteer uw sterren beoordeling
Selecteer uw sterren beoordeling alstublieft
Uw recensie moet langer zijn dan 15 karakters
Soortgelijke bedrijven hier in de buurt
365 mt
Notariaat Gorinchem
Vijfzinnenstraat 6
4201 JD Gorinchem
425 mt
Stein Esser Dantuma Verschuren Notarissen
Arkelstraat 77
4201 KB Gorinchem
432 mt
Notaris Mr A Z Snoek
Hoge Torenstraat 3/5
4201 GC Gorinchem
6 km
Rivieren Notarissen De
V T vd Boogaardstr 3
4251 EM Werkendam