RWBNL BV - Eemnes

RWBNL BV

Walnootberg 14c
3755 BP
0643201324
Erik Van Veen
2017
NL857967435B01
BV
1
Omschrijving:
RWBNL (regenwaterbuffer Nederland) biedt oplossingen op het gebeid van regenwater management voor alle denkbare partijen. RWBNL biedt oplossingen (producten, diensten en totaaloplossingen) ter voorkomen van (regen) wateroverlast en droogte. De oplossingen die RWBNL biedt zijn gericht op het infiltreren van (overtollig) regenwater in de bodem op basis van steenwol blokken die ecologisch verantwoord zijn en in de meeste gevallen het efficiënts werken ten opzichte van ander methodes. RWBNL levert en werkt voornamelijk met de producten van Hydrorock en Hydroblob. Hierdoor komt het regenwater wat valt op verharde vlakken in de bodem terecht waar het hoort en worden riolen ontlast waardoor overlast wordt voorkomen.
Voor particulieren biedt RWBNL producten online aan en biedt de mogelijkheid een totaaloplossing te leveren waarbij RWBNL ook de inbouw van een voorziening kunnen organiseren met een partner hovenier uit RWBNL netwerk.
Hoveniers biedt RWBNL gunstige inkoop condities en advies op maat. Hierbij maakt RWBNL berekeningen en desgewenst het ontwerp voor een infiltratie voorziening welke naadloos in het tuinontwerp past. Ook krijgen zij de mogelijkheid als partner opgenomen te worden waardoor zij exposure krijgen op RWBNL website (en vica versa ) en RWBNL aanvragen van partijen kunnen laten uitvoeren door een partner hovenier.
Door RWBNL brede kennis van het product waar RWBNL mee werkt kan RWBNL alle mogelijke partijen en volumes van aanvragen bedienen


Producten & Diensten:
Leveren van materialen ter voorkoming van wateroverlast en droogte merk Hydrorock en Hydroblob via webshop, leveren B2B, geven van advies, totaaloplossingen voor allerlei partijen incl inbouw, totaal ontzorgen van partijen
Schrijf uw recensie over RWBNL BV
Selecteer uw sterren beoordeling
Selecteer uw sterren beoordeling alstublieft
Uw recensie moet langer zijn dan 15 karakters
Soortgelijke bedrijven hier in de buurt
24 km
IrriTech
Hoge Eng West 18
3882 TR Putten
31 km
Drain Products Europe
Stavangerweg 890
1013 AX Amsterdam
36 km
Aquaflow BV
Amerikahavenweg 20
1045 AE Amsterdam
39 km
Inter-Drain Sales BV
Morsestraat 43
4004 JP Tiel
56 km
Holland Drain Systems
Handelsstraat 16/20
8263 BE Kampen
59 km
Schulte Drainage Reinigings Bedrijf Herman
Noorderbocht 17
8307 DA Ens