Te Velde Coaching - Bunschoten-Spakenburg

Omschrijving:
Wellicht sta je er niet altijd bij stil maar je zult een groot deel van je leven besteden aan het beoefenen van een baan. Dit doen je vanwege diverse belangrijke redenen. Het levert geld op waarmee je een huis kunt huren of kopen. Geld die je kunt besteden aan dagelijkse behoeftes zoals eten en drinken. Wat te denken van kleding, gadgets, vakanties en andere dingen die het leven aangenaam maakt?

Als je zoveel tijd besteed aan werk wil je dat het ook leuk is. Maar stel eens dat dat niet zo is? Dat je het gevoel hebt dat je elke dag werk doet of bij een bedrijf zit dat niet helemaal bij je past. Misschien ben je je baan wel kwijtgeraakt door wat voor reden dan ook?

Met een loopbaantraject helpen we jou je weer op de rit te krijgen. Een loopbaancoach kan je helpen als je problemen hebt op je werk of gedurende je carriere. Wellicht heb je het gevoel dat je niet het juiste beroep hebt gekozen. Of dat je rondloopt met het idee dat je eigenlijk iets anders wilt doen. Door loopbaancoaching te doen ga je samen met ons achter de oorzaak aan van je probleem of vraag. Zodat je vervolgens weet wat je dan beter kunt doen. Te Velde Coaching is een erkend gekwalificeerde loopbaanadviseur.

Een traject wil je aangaan omdat je echt werk wilt maken bij het vinden van een baan dat bij je past. Als je al langer met het gevoel rondloopt dat iets moet veranderen. Dan zijn wij er om jou hulp daarin te bieden. Je laten ervaren dat er meerdere mogelijkheden zijn dan je zelf had kunnen bedenken. Wij zijn er om je te helpen met het vinden van antwoorden op moeilijke vragen die je hebt als het gaat om werk en loopbaan.

Het coachingstraject dat je met ons doorloopt bestaat uit het voeren van diverse gesprekken. Vragen worden gesteld waarbij we dieper ingaan jouw situatie en het uitvoeren van wekelijkse opdrachten. Onze ervaring leert dat dit het hoogste rendement oplevert tegenover de investering die jij doet in tijd en geld. Je krijgt echt waar voor je geld.

Wij helpen iedereen die werk of loopbaanadvies c.q. -coaching kan gebruiken. Man of vrouw, jong of oud. Mensen die al werken en willen werken en op zoek zijn naar de volgende stap. Zit je in een vergelijkbare situatie? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Business Email : Anton@teveldecoaching.nl


Producten & Diensten:
loopbaantraject
loopbaanbegeleiding
loopbaancoach
reintegratie
outplacement
Schrijf uw recensie over Te Velde Coaching
Selecteer uw sterren beoordeling
Selecteer uw sterren beoordeling alstublieft
Uw recensie moet langer zijn dan 15 karakters
Soortgelijke bedrijven hier in de buurt
4 km
Sensei
Rabouwgaarde 20
3824 AJ Amersfoort
4 km
E-Coach
Poortersdreef 129
3824 DM Amersfoort
5 km
Rood Loopbaanadvies
Hoge Maten 4
3828 TG Hoogland
5 km
Rog Bureau voor Loopbaanbegeleiding
Faas Eliaslaan 21
3742 AR Baarn
6 km
Take Charge
Lange Brinkweg 20
3764 AD Soest
6 km
Wijzer
Stadhouderslaan 22
3761 EL Soest