ZoetZuur Kumpany B.V. - Rosmalen

Omschrijving:
Met de deur in huis: als je niet van ongemakkelijk houdt, ben je bij mij aan het verkeerde adres. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden, en er zijn genoeg coaches, trainers en psychologen waarbij je ellenlange sessies kunt boeken om te gaan wroeten in je verleden en je te gaan wentelen in alle pijn en verdriet (een kleine 100.000, zelfs). Daar is natuurlijk helemaal niets mis mee. Ik pak de zaken alleen heel anders aan.
Ik hou niet van gemiep, kom direct tot de kern, geef je een liefdevolle schop onder je kont en zorg ervoor dat je zo snel mogelijk weer bij me vertrekt. Niet omdat ik jou niet leuk vind, maar omdat ik geloof in een andere manier van communiceren.

Ik maak dingen absurd. Ik ruk zaken uit zijn verband. Ik zeg dingen, waarvan je denkt “je neemt me niet serieus!”. Ik neem jou heel serieus, alleen dat wat eruit je mond komt niet. Dit doe ik om jóu te helpen. Jij als mens interesseert me. Niet je dossier, je verleden, je eventueel aangeprate trauma’s of je opgeplakte labels.
Ik leer je leven vanuit je hart. Dat is softe taal voor: zeggen wat je écht vindt. Gaan staan voor wie je bent. Je gevoel laten spreken, ook al schuurt dat voor de ander (of voor jezelf). En ervoor zorgen dat je uit je hardnekkige patronen stapt – al denk je nu nog dat dat niet mogelijk is. Ik verander je gedrag voor altijd. Tenminste als je dat zelf wilt. Ik draai nergens omheen, en alleen zo leer ik je hoe jij dat voortaan ook kunt. Klaar voor je nieuwe vrijheid? Voor een losser en échter leven? Buckle up – it’s gonna be a bumpy ride!

Bij ZoetZuur-Kumpany kun je terecht voor alles wat met Provocatief coachen te maken heeft. Van zelf gecoacht worden tot opgeleid worden tot Provocatief coach.

Jij wilt het anders. Vrijer zijn in je handelen. Je wilt stoppen met vastzitten. Lichter in je hoofd zijn. Sneller ergens komen zonder al dat gelul eromheen. Meer humor in je leven, in je omgeving. Je wilt mensen in beweging krijgen en uit de weerstand, zonder er zelf aan onderdoor te gaan. Je wilt (nu eens écht) luisteren naar wat je werkelijk wilt. En vooral: er naar handelen. In oprechte verbinding zijn met jezelf en met mensen om je heen. Niet een weekje, of zo. Maar permanent.

Schrijf uw recensie over ZoetZuur Kumpany B.V.
Selecteer uw sterren beoordeling
Selecteer uw sterren beoordeling alstublieft
Uw recensie moet langer zijn dan 15 karakters
Soortgelijke bedrijven hier in de buurt
3 km
Appel Consulting
Heibloem 4
5242 JS Rosmalen
5 km
Voelstream
Mr Bierkuslaan 3
5237 JB 's-Hertogenbosch
6 km
Destiny Coaching & Trainingen
Maasbandijk 8
5331 KD Kerkdriel
7 km
Plooi Coaching Training en Advies
Hertog Hendriksingel 76
5216 BD 's-Hertogenbosch