De Boer Drachten - Drachten

Omschrijving:
De Boer Drachten is zowel een winkel als online shop voor verschillende producten voor agrariërs, hoveniers, doe-het-zelvers of bijvoorbeeld campinghouders. Het assortiment van de Boer Drachten bestaat stalgereedschap, drinkbakken, afrastering en grasmaaiers. Ook tuinsproeiers, tuinbewatering en tuinslangen vindt u bij de Boer Drachten. Bovendien bevat het assortiment ook diverse soorten werkkleding, fietsen, buitenspeelgoed en trampolines. Met dit uiteenlopende aanbod voor zowel de tuin als een agrarisch bedrijf is er voor iedereen wel iets te vinden.
Naast het enorme assortiment, is ook de excellente service van de Boer Drachten iets wat het bedrijf typeert. De producten worden vanuit een eigen voorraad geleverd, waardoor de bestelling in de meeste gevallen de volgende werkdag al in huis is. Ook is het thuisbezorgen van de bestelling helemaal gratis wanneer er boven het bedrag van €75,- besteld wordt. Natuurlijk kunt u de bestelling eenvoudig ophalen in de fysieke winkel in Drachten.
Daarbij is de Boer Drachten voorzien van deskundig personeel, wat te popelen staat om u te helpen met het vinden van producten die bij u passen. Ze hebben bovendien veel kennis van zaken, waardoor ze u kunnen voorzien van een deskundig advies. Mocht u meer informatie over bepaalde producten wensen, dan staat de Boer Drachten altijd voor u klaar.
Meer weten? Bekijk de website en aanschouw het uiteenlopende assortiment eenvoudig online! Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze fysieke winkel aan de Jade 34 in Drachten. Hopelijk tot snel bij de Boer Drachten.


Producten & Diensten:
Tuinbewatering
tuinslangen
tuinmachines
werkkleding
fietsen
elektrisch gereedschap
afrastering
melkwinning
drinkbakken
stalinrichting
stalgereedschap
accugereedschap
bestrijdingsmiddelen
schoonmaak
trampolines
buitenspeelgoed
Schrijf uw recensie over De Boer Drachten
Selecteer uw sterren beoordeling
Selecteer uw sterren beoordeling alstublieft
Uw recensie moet langer zijn dan 15 karakters
Soortgelijke bedrijven hier in de buurt
4 km
In2webdesign
Hunze 44
9204 BR Drachten
5 km
Angelsieraden NL
Voergang 27
9205 AV Drachten
9 km
Blitzz Wonen
Min van den Brinklaan 38
9251 JG Bergum
12 km
Kerstwinkel De
Optwizel 74
9286 EG Twijzel