Hangpot.nl - Stadskanaal

Omschrijving:
Hangpot.nl is een online shop met prachtige bloempotten, hangpotten en servies van keramiek. Zowel de bloempotten en hangpotten als het keramieken servies wordt geheel handgemaakt en beschilderd in Spanje. De producten zijn voorzien van kleurrijke Spaanse decoraties, die een fijne Spaanse touch geven aan uw huis, balkon aan uw tuin.
De hangpotten worden geheel met de hand gemaakt, waardoor de producten nooit hetzelfde zijn. Dit maakt de producten dan ook uniek in Nederland. Elke hangpot is voorzien van een drainage opening aan de onderzijde van de pot, waardoor het water eenvoudig weg kan lopen. Naast hangpotten hebben wij ook prachtige Spaanse bloempotten voor in uw tuin of op uw balkon.
Keramiek is een prachtig materiaal voor de hangpotten, bloempotten én servies. Dit materiaal is zeer bestand tegen warmte, echter kan het niet goed tegen vrieskou. Zorg er dus voor dat de producten ergens binnen staan bij vorst.
Toe aan nieuw servies? Ons Spaanse servies geeft een unieke sfeer aan de ruimte en is perfect voor gezellige tapas avonden! Bekijk ons assortiment online op hangpot.nl!


Producten & Diensten:
Hangpotten
bloempot van keramiek
hangbloempotten
hangende bloempot
hangpot
keramiek hangpot
keramiek servies
Spaans servies
Spaanse bloempot
Schrijf uw recensie over Hangpot.nl
Selecteer uw sterren beoordeling
Selecteer uw sterren beoordeling alstublieft
Uw recensie moet langer zijn dan 15 karakters
Soortgelijke bedrijven hier in de buurt
11 km
Omange Terra Art
Sluisweg 42
9644 TS Veendam
16 km
Kerosch Keramiek Atelier
Kerkakkers 17
9468 HS Annen
21 km
Sans Studio
Veenplasweg 3/A
9471 RA Zuidlaren
26 km
Atelier 1280 Keramiek
Dorpsstraat 5
9441 PD Orvelte