Zonnepanelen Friesland - Heerenveen

Zonnepanelen Friesland

Het Meer 58G
8448GK
Robert Wilbrink
2022
862553064B01
BV
10
Omschrijving:
Zonnepanelen Friesland is een installateur, inkoper en leverancier van vele verschillende merken zonnepanelen. Het bedrijf is gevestigd in Heerenveen en is actief in de gehele provincie Friesland. De klant ontzorgen staat centraal in de totaalservice die het bedrijf aanbiedt. Hierbij kunt u denken aan een gedegen advies op maat, aankoop, installatie en montage van hoogwaardige zonnepanelen systemen. Met meer dan 25 verschillende merken is dit bedrijf in staat om een gedegen vergelijking te maken van verschillende opties, voor uw persoonlijke situatie. Hierdoor bent u verzekerd van de beste prijs met een zo hoog mogelijk kwaliteit. De opbrengst en levensduur van de zonnepanelen staan centaal voor een zo optimaal mogelijke winst voor de consument.

Het vrijblijvend advies, is ook echt geheel vrijblijvend, dus geen verplichtingen. Wanneer het advies van Zonnepanelen Friesland u bevalt, kunt u het voorstel tekenen.

Het is goed om te weten dat dit bedrijf, gevestigd in Friesland enkel gebruik maakt van interne opgeleide installateurs. Alle installateurs zijn in dienst bij het bedrijf en zijn enkel hier werkzaam. Dit stelt Zonnepanelen Friesland in staat om flexibel te handelen en snel ter plaatse te zijn voor de installatie. Uiteraard geldt dit ook voor het onderhoud en eventuele reparaties en het oplossing van storingen.

Al met al is de consument verzekerd van een lange termijn opbrengst waar zo'n €1000,- per jaar mee bespaart kan worden. Bij een eventuele storing zijn de monteurs snel ter plaatse om het probleem op te lossen. Doordat het bedrijf enkel werkzaam is in de provincie Friesland hoeven er maar korte afstanden overbrugt te worden. Hierdoor is het team in staat om snel te handelen wanneer nodig.

Zonnepanelen Friesland biedt een totaalservice aan voor de zonnepanelen in Friesland. Het begint allemaal met een vrijblijvend adviesgesprek op locatie. De regionale adviseurs brengen de mogelijkheden in kaart en presenteren deze. Bijvoorbeeld het aantal zonnepanelen, de benodigde investering, de verwachte opbrengst en nog veel meer. Hieropvolgend worden de hoogwaardige zonnepanelen aangekocht. De levering en installatie, inclusief montage van de omvormer en bekabeling is allemaal inbegrepen in één vaste prijs. Op het eind van de rit wordt alles netjes opgeruimd zodat de consument zorgeloos kan genieten van gratis groene stroom. Uiteraard wordt de app ook nog even geïnstalleerd zodat de klant dagelijks het eigen stroomgebruik in de gaten kan houden. U wordt onafhankelijk van het reguliere stroomnet. Hiermee kan u een hoop geld besparen op de maandelijkse lasten, denk hierbij aan de constant stijgende stroomprijzen.

Schrijf uw recensie over Zonnepanelen Friesland
Selecteer uw sterren beoordeling
Selecteer uw sterren beoordeling alstublieft
Uw recensie moet langer zijn dan 15 karakters
Soortgelijke bedrijven hier in de buurt
12 km
Boer Akkrum Installatiebedrijf De
Trigreppel 4
8491 CW Akkrum
18 km
Aqua Solar Zon & Licht Energie
Zwolsmanweg 14
8606 KC Sneek
22 km
Solar Garant
Janssenlaan 28
9207 JD Drachten
23 km
RENDO Duurzaam
Oostermeentherand 6
8332 JZ Steenwijk
24 km
DUWACO Duurzame Klimaatsystemen
Schansdijk 7
8434 ND Waskemeer
31 km
Dijkhuizen Zonne-energie
Transportweg 16
9363 TL Marum