Aldor BV - Weert

1 1
Aldor BV 1
1 recensie voor Aldor BV

Bij Aldor ben ik naar de volle ontevredenheid geholpen.
Alles wat je aan het bedrijf vraagt doen ze niets mee en ze zijn te arrogant om je te helpen. Hiervoor kan ik op 1 enkele order de volgende situaties beschrijven:

1. Ik werd opgebeld om aan te geven wat de onderzijde was van ons product. Dit keurig gedaan op tekening en vervolgens werd ik opgebeld door de meest simpele ziel binnen Aldor, die mij vertelde dat ik geen tekeningen kon maken, ik er niets van snapte en dat er nooit rekening wordt gehouden met anodiseren in het ontwerp proces. Toen ik hem vroeg om advies wou hij dit niet geven omdat de order te klein was en dat te lang zou duren. Hij kon wel 5 minuten spenderen aan het uiten van zijn ongenoegen over ons keuzemenu op de telefoon.

2. Vervolgens kregen wij een email dat er kennelijk een aantal van onze producten niet goed waren geanodiseerd en een groter aantal wel. Er was een foto bijgevoegd en de enige vraag die gesteld werd was "Is dit veroorloofd?". Dat dit een stomme vraag was is één, dat ze mij geen alternatieven overleggen geeft aan wat de kwaliteit van het bedrijf is.

3. Na ongeveer in elk contact aan gegeven te hebben dat bij gereedmelding de maten en gewichten door gegeven moeten worden. Ontvingen wij een gereedmelding, u raad het al, zonder maten en gewichten.

Mijn advies, bestel niets bij deze slecht georganiseerde tent.

Schrijf uw recensie over Aldor BV
Selecteer uw sterren beoordeling
Selecteer uw sterren beoordeling alstublieft
Uw recensie moet langer zijn dan 15 karakters
Soortgelijke bedrijven hier in de buurt
7 km
Weert Groep
Industrieweg 35
6039 AP Stramproy
8 km
Fecare BV
Wilhelminastraat 50
6039 AD Stramproy
8 km
Galva Solutions BV
Rondven 44
6026 PX Maarheeze
9 km
Verzinkerij Aert Van
Winnerstraat 17
6031 NK Nederweert