About Us

Onze missie: Om mensen te helpen de beste bedrijven te ontdekken.


Waar gaat MisterWhat allemaal over?

MisterWhat is een lokale aanbevelingen site.

Gesticht in 2009, MisterWhat is nu beschikbaar in 13 landen, en wordt gebruikt door meer dan 7 miljoen unieke gebruikers per maand.

Elke dag, streven wij ernaar om:
  • mensen te helpen bij het vinden van de juiste lokale diensten, wanneer ze die nodig hebben
  • lokale bedrijven te helpen verbinden met nieuwe klanten

Gebruikers bezoeken MisterWhat om goede lokale bedrijven te vinden, zoals sushi restaurants, artsen, sportscholen en loodgieters.

Een bedrijf’s eigenaar / managers kan een gratis account voor een bedrijfsprofiel aanmaken en in contact komen met hun klanten.

MisterWhat in de Wereld


* In Italië, MisterImprese.it

8 dingen die MisterWhat unique maken

  1. MisterWhat is 100% gratis.
  2. Als u eigenaar of manager van een bedrijf bent, duurt het 5 minuten om uw bedrijfsprofiel aan te maken.
  3. Veel concurrenten kunnen bedrijven laten betalen om ze aan de top van hun aanbiedingen te laten verschijnen. Wij niet. Wij geloven dat bedrijven aan de top horen omdat ze het verdienen en uitstekende diensten bieden, niet omdat ze de meeste financiële middelen hebben.
  4. MisterWhat maakt gebruik van geautomatiseerde software om lokale bedrijven te rangschikken. De software kijkt naar tientallen signalen om te bepalen hoe bedrijven worden geplaatst op de site.
  5. Wij controleren elke bedrijfsprofiel aangemaakt op MisterWhat binnen 24 uur na het publiceren om de kwaliteit en authenticiteit te garanderen.
  6. Onze technologie helpt ons bij het plaatsen van de meest betrouwbare en behulpzame beoordelingen.
  7. Wij luisteren naar uw feedback. We zijn voortdurend aan het werk om de service te verbeteren, het toevoegen van nieuwe functionaliteiten waar van u kunt profiteren en het verbeteren van uw algehele ervaring.
  8. Uw privacy is onze top zorg. Als u uw vermelding wilt verwijderen, neem dan contact met ons op en dan zullen wij zo snel mogelijke omgaan met uw verzoek.

Onze waarden

MisterWhat is opgebouwd uit diverse en getalenteerde mensen die samenwerken met een consistente set waarden.

Onze waarden van klantgerichtheid, uitmuntendheid, integriteit, innovatie, snelheid en goede prestatie vormen het kader voor alles wat we doen. Ze begeleiden elk gesprek dat we hebben, elke beslissing die we maken, en elke interactie tussen onze teamleden en onze gebruikers.

Ons team

Ons team bestaat uit hoog opgeleide en ervaren mensen, die ons helpen onze doelen te bereiken in het leveren van een eerste klas service.

Het team bestaat uit gekwalificeerde professionals met uiteenlopende achtergronden op het gebied van internet en mobiele programmering, big data-analyse, data processing, wet, web operaties, online marketing, klantenondersteuning en internationale talen.Copyright © 2017 Fabulabs S.p.a., Via Ticinello 22, 27100, Pavia, Italy

Contacten


Fabulabs S.p.a.
E-mail:
Fax: +39 0382 049305
Adres: Via Ticinello 22, 27100 Pavia - Italy