Kem Automobielbedrijf - Vlaardingen

1 1
Kem Automobielbedrijf 1
1 recensie voor Kem Automobielbedrijf

Ik heb in februari dit jaar een Opel corsa gekocht. Na overleg een proefrit mogen doen in Vlaardingen. Optisch zag de auto er goed uit. Tijdens de proefrit bleken de banden volledig leeg te zijn... een opvallend en onprofessioneel begin denk ik zo. Toch de proefrit van een kleine kwartier gedaan op lege banden. Geen grote problemen geconstateerd en een aanbetaling gedaan om de auto op te halen over 3 dagen met gepompte banden hoop ik.
De auto vervolgens opgehaald en onderweg bleek de cruisecontrol het niet te doen (deed het wel tijdens proefrit). Gebeld naar de eigenaar en die gaf aan dat het gaat om een tweedehands auto dus zulke gebreken ''normaal'' zijn. Dit kon ik opzich nog wel begrijpen dus heb er verder ook geen groot probleem van gemaakt.
Na 2(!!) dagen kreeg ik opeens op de snelweg een grote motorstoring en de auto hield er mee op. Auto laten wegslepen en bleken grove motorproblemen te zijn waarvan de eigenaar zeker op de hoogte van moest zijn geweest. Dit verklaard wellicht het rijden op lekke banden om hogere snelheden en dus voorkomen dat ik het zou gaan opmerken tijdens proefrit.
Uiteindelijk een kostenpost van meer dan €2000 en hier heb ik de eigenaar wederom over gebeld. Wederom werd er mij gemeld dat de auto in orde was en ik niet zo veel moest ''zeuren''. Compensatie op geen enkel gebied! ik raad het iedereen sterk af om hier een auto te kopen!!!

Schrijf uw recensie over Kem Automobielbedrijf
Selecteer uw sterren beoordeling
Selecteer uw sterren beoordeling alstublieft
Uw recensie moet langer zijn dan 15 karakters
Soortgelijke bedrijven hier in de buurt
52 mt
Yaren Auto's
Fultonstraat 56
3133 KH Vlaardingen
2 km
Altin Cars
Johan Westerweelstraat 12
3132 BC Vlaardingen
2 km
Hyundai Van Dalen BV
Buys-Ballotlaan 4
3132 SC Vlaardingen
2 km
Voorde Fiat Dealer vd
5e Industriestraat 39
3133 EL Vlaardingen
2 km
Andriessen Autobedrijf BV Gerard
4e Industriestraat 48/A
3133 EK Vlaardingen
2 km
Kerbstone
Floreslaan 44
3131 NB Vlaardingen