Bohnenn Advies groep - Haarlem

1 1
Bohnenn Advies groep 1
1 recensie voor Bohnenn Advies groep

De heer Bohnenn uit Haarlem doet sinds jaar en dag de administratie van ons hofje in Haarlem. Zelf woon ik er sinds 2019. Hij levert de dienst van afrekening van de servicekosten, maar wist (volgens de proceskosten van de rechtszaak) niet eens dat er een handboek servicekosten bestaat. Zo berekende hij in 2019 nog steeds leegstand door, terwijl dat al 7(!) jaar niet mocht. Verder rekende hij forse kosten door die niet in ons huurcontract stonden. Na drie keer gelijk van de huurcommissie en een rechtszaak is dat eindelijk recht gezet.

Ook de bejegening van de heer Bohnenn richting huurders laat te wensen over. Bij een verzet van de huurcommissie zei hij dat ik iemand bedreigd zou hebben. Ik ben fel op inhoud, maar zal nooit iemand bedreigen. Toen ik daarna voorstelde dat hij excuus aan zou bieden voor deze intimidatie loog hij dat hij dat niet had gezegd.

Mijn advies: kies voor de servicekosten liever iemand die minstens weet wat in het handboek servicekosten staat vermeld en bovendien voor iemand die op basis van inhoudelijke argumenten een discussie voert.

Schrijf uw recensie over Bohnenn Advies groep
Selecteer uw sterren beoordeling
Selecteer uw sterren beoordeling alstublieft
Uw recensie moet langer zijn dan 15 karakters
Soortgelijke bedrijven hier in de buurt
471 mt
Aims Business Consultants BV
Verspronckweg 243
2023 BH Haarlem
586 mt
Blank & Partners BV
Kenaupark 23
2011 MR Haarlem
862 mt
Cramer Accountants & Belastingadviseurs B.V.
Zijlweg 78
2013 DK Haarlem
983 mt
Lieshout & Co Administratiekantoor Van
Zijlweg 154
2015 BJ Haarlem
2 km
Hoop BelastingAdvies De
Wilhelminastraat 14
2011 VM Haarlem
2 km
Algoet BV
Wilhelminastraat 14
2011 VM Haarlem