Vermo Vloerverwarmingsystemen BV - Roosendaal

5 1
Vermo Vloerverwarmingsystemen BV 5
1 recensie voor Vermo Vloerverwarmingsystemen BV

In 2016 kochten wij ons huis. Er waren wat verbouwingswensen en één daarvan was vloerverwarming over de gehele begane grond. Hiertoe hebben wij meerdere partijen langs laten komen om hun advies te geven en een offerte uit te brengen. Met Vermo was het vanaf dag 1 prettig schakelen. Het advies van Dhr. Brant was duidelijk en hij gaf de limitaties aan zonder hierin denigrerend te worden in zijn communicatie.

De offerte was zeer net geprijsd. Er zal vast een goedkopere partij te vinden zijn, maar gezien de fantastische kwaliteit en service die Vermo levert raad ik iedereen aan zich daar niet blind op te staren.

Wij gaven opdracht en hebben daar tot nu toe nog geen moment spijt van gehad. Vermo als partij is een verademing in een markt waar afspraken zelden een zekerheid zijn. Vermo houdt zich wél aan hun afspraken, ze doen wat ze zeggen en brengen een stuk professionaliteit mee die vertrouwen geeft. Alle medewerkers die wij van hen gesproken hebben, doen met plezier hun werk, werken netjes en zijn beleefd en prettig in de omgang.

Na het plaatsen van de oorspronkelijke vloerverwarming hebben wij nog 2 keer (!) na een verbouwing vloerverwaming bij laten leggen en beide keren waren zij bereikbaar, benaderbaar en flexibel in het inplannen van de extra werkzaamheden. Ook bij extra vragen bieden ze een stukje service die wij als zeldzaamheid in de markt ervaren.

Kortom: een hele fijne partij die wij iedereen zouden aanraden. Goed bezig!

Schrijf uw recensie over Vermo Vloerverwarmingsystemen BV
Selecteer uw sterren beoordeling
Selecteer uw sterren beoordeling alstublieft
Uw recensie moet langer zijn dan 15 karakters
Soortgelijke bedrijven hier in de buurt
17 km
Vloerverwarming-Direct, Heating-Direct B.V.
Slabbecoornweg 41
4691 RZ Tholen
21 km
RIB Vloerverwarming
Plataanstraat 103
4814 LC Breda
39 km
All Air BV
Keileweg 10
3029 BS Rotterdam
42 km
Van Den Dongen Parket
Amundsenweg 15
4462 GP Goes
43 km
Brabant Floor Heating
Tuinstraat 6
5175 CR Loon op Zand
46 km
Welvy Warmtetechniek
Cornusbaan 31
2908 KB Capelle aan den IJssel