Datreco Computers - Delft

Omschrijving:
Datreco houdt zich met het repareren, assembleren en configureren van computers voornamelijk bezig in en rondom Delft.
Voor advies en verkoop zijn wij uiteraard zelfs in de BeNeLux actief. Wanneer u in of rondom Delft een probleem of storing heeft kunt u uiteraard terecht bij Datreco.

Uiteraard bieden wij A-kwaliteit producten van de bekende merken. Merken als Asus, Logitech, Microsoft, MSI, Thermaltake, Shuttle, Kingston, Samsung, NEC en nog veel meer zult u dus vooral veel bij ons tegenkomen. Voor ieder budget hebben wij wel een product of artikel; voor de kleinere budget bieden wij bijvoorbeeld Sweex, Trust, OEM en vele andere merken hardware.

- Advies en verkoop:
De aanschaf van een computer kan een moeilijk en complex iets zijn. Er zijn veel aspecten waarmee rekening gehouden moet worden, en lang niet iedereen heeft hiervoor de noodzakelijke kennis waarbij tevens rekening gehouden dient te worden met het budget.
Uiteraard geldt bovenstaande eveneens voor notebooks, 2e hands computers en 2e hands notebooks. Hiervoor kunt u eveneens bij Datreco terecht.

- Reparatie van computers:
Een virus, computer crash of is uw computer ontzettend langzaam geworden? Of wordt het gewoon de hoogste tijd voor een nieuwe grotere hardeschijf of extra geheugen? Geen enkel probleem! Datreco is bereid om voor een lage prijs uw computer te onderhouden en/of repareren. In tegenstelling tot vele andere bedrijven hanteren wij vaste lage kosten en nemen wij vooraf contact met u op wanneer onderdelen vervangen moeten worden. Op deze wijze weet u als klant ten alle tijden waar u aan toe bent.

En natuurlijk biedt Datreco dit alles onder onze ‘No Cure, No Pay’ garantie aan!


Producten & Diensten:
Verkoop, onderhoud en reparatie van computer, printers en notebooks
Schrijf uw recensie over Datreco Computers
Selecteer uw sterren beoordeling
Selecteer uw sterren beoordeling alstublieft
Uw recensie moet langer zijn dan 15 karakters
Soortgelijke bedrijven hier in de buurt
931 mt
Meetingmatrix Global Sales BV
Verwersdijk 57
2611 NE Delft
2 km
Assemsoft Webservices
Meidoornlaan 6
2612 TR Delft
2 km
A-Tembo Computers
Vrouwjuttenland 7
2611 LB Delft
2 km
Computershop Delft BV
Binnenwatersloot 34
2611 BK Delft
2 km
DYNABYTE
Kruisstraat 34
2611 MJ Delft
2 km
Dixons BV foto/pc/software
Paradijspoort 32
2611 MB Delft