Ouwens Electrotechniek - Overasselt

1 1
Ouwens Electrotechniek 1
1 recensie voor Ouwens Electrotechniek

Omdat we op korte termijn een elektromonteur nodig hadden (leidingen verleggen voor een nieuwe keuken) was het lastig iemand vinden. Uiteindelijk bij hem terecht gekomen.

De eerste dag liet hij al gelijk een hamer vallen op onze tegelvloer waardoor er een putje in kwam. Het is maar een putje maar goed, als ik een tegelvloer wilde met putjes kocht ik wel tegels met putjes. Hij wilde er geen verzekeringswerk van maken want dat kostte hem al 500 euro eigen risico. Hij ging zelf wel die tegel vervangen zei hij.

Tweede dag boorde hij een gat in onze muur maar doordat hij te diep boorde kwam het gat er aan de andere kant in onze hal weer uit en brokkelde stukje muur af. Weer deed hij nogal nonchalant. Hij heeft er wat plamuur in gestopt maar dat was ook niet om aan te zien.

De dag erop kwam er een loodgieter. Vriend van hem die ons gat naar het dak van 10 naar 15 cm moest maken voor ons afzuigsysteem.
Toen het savonds flink regende kregen we lekkage. Een grote vlek van ruim 1 bij 1 meter.
Dag erop is hij gelijk terug gekomen maar het kwaad was al geschied.
Toen ik Martin ouwens erop aan sprak deed hij weer nonchalant. 'Ach, even laten drogen, likje verf eroverheen en klaar.
Er maar vanuitgaand dat ik ook nog zomaar even mijn plafond opnieuw wil schilderen.

Dus nu hebben we de vloer, de muur en het plafond gehad. Wat kan er nu nog meer mis gaan?

Al een paar keer heb ik hem gevraagd of het stroom er wel af was. De bedrading stak niet afgedopt allemaal uit de muur. Ik heb 2 drukke jongens rondrennen en nog een 11 maanden oude baby. Mijn vriendin had mijn dochtertje vast en we stonden met die loodgieter te praten totdat mijn dochtertje probeerde de stroombedrading te pakken. Ik zei tegen mijn vriendin dat ik het toch maar eng vind die bedrading en ze haar daar weg moet houden.
Ze zat er nog op geen 5 cm vandaan.
Mijn vriendin wil haar armpje weg duwen en raakt daardoor de bedrading aan en kreeg een flinke optoeter. Het stroom was er nog niet vanaf gehaald!! Door de optoeter liet ze bijna onze dochtertje vallen.
Ronduit belachelijk dat dit kan gebeuren!!

En het meest erge van dit alles:
Boos belde ik hem op maar kreeg zijn voicemail. Ik heb hem geappt en hij reageerde gewoon niet eens. Hij liet gewoon niets meer horen. Na een week lang hem constant bellen en appen heb ik een afspraak kunnen maken met hem. Ik heb hem geconfronteerd met zijn laksheid, nonchalant zijn, etc. maar het boeide hem allemaal niet zo. Hij zei hoogstens een keer dat het misschien niet de schoonheidsprijs verdient hoe hij het achteraf heeft aangepakt maar voor de rest is hij vooral zo vol van zichzelf. Hij erkent de fouten maar ziet het probleem allemaal niet zo.

Ik heb zelden zulke mensen meegemaakt dan deze man. Verschrikkelijk!

Schrijf uw recensie over Ouwens Electrotechniek
Selecteer uw sterren beoordeling
Selecteer uw sterren beoordeling alstublieft
Uw recensie moet langer zijn dan 15 karakters
Soortgelijke bedrijven hier in de buurt
3 km
Smits van Spijk Electrotechnisch Aannemer
Torenstraat 6
5438 AP Gassel
3 km
Smits van Spijk Elektrotechnische Aannemer
Torenstraat 6
5438 AP Gassel
4 km
Elektra Plus
Kerkstraat 9
5439 NC Linden
4 km
Jaro Elektro Service
Koninginnedijk 30
5361 CW Grave
4 km
Peck Elektro
Habsburgsestraat 5
5361 BR Grave
5 km
Elektro G vd Wielen
Kerkweg 26
6581 AW Malden