Kropholler Tweewielers Rijwielhandel - Amsterdam

1 1
Kropholler Tweewielers Rijwielhandel 1
1 recensie voor Kropholler Tweewielers Rijwielhandel

Een half jaar geleden heb ik een vespa gehaald bij de rijwielhandl Kropholler.
Ik werd vooral aangetrokken door de scherpe aanbiedingen die ze hadden omdat ze zo'n 5-10% goedkoper waren dan andere rijwielhandelaren.

In eerste instantie werd ik niet vriendelijk benaderd en niet geholpen aan het begin, de service ligt hier dus helaas zeer laag. Verders heb ik geen tot weinig verstand van scooters en weet sommige onderdelen hiervan niet te benoemen. Hier werd ik op een zeer aparte manier op benaderd toen ik voor mijn 'gratis' 1000km beurt kwam.
Ik zei dat ik namelijk een apart geluid vanuit mijn springveer hoorde in mijn voorwiel wanneer ik over een hobbelige weg rijd. Ik kreeg als reactie: 'Springveer? Ik weet niet wat een springveer is? Ik heb nog nooit van een springveer gehoord?' Terwijl de eigenaar heel goed wist waar ik het over had toen ik mezelf verbeterde met 'veer'. Ik kreeg als klant het gevoel dat ik niet serieus wordt genomen, benadeeld te worden omdat ik bepaalde onderdelen niet ken.
Nadat ik opgebeld werd dat mijn scooter klaar was had ik de vraag of mijn scooter evt harder zou kunnen gaan dan 35km/u. Als reactie kreeg ik te horen: 'Ja ik ben nu al klaar, als je hem harder wilt laten gaan, 120 euro' op een hele dominante en onderdanige wijze. Toen ik vroeg of het wat klantvriendelijker kon werd ik uitgescholden en gekleineerd met: 'Wie denk je wel niet dat je bent' en ga zo maar verder.
Ik heb heel veel spijt dat ik naar deze rijwielhandel ben geweest en het was een eerste en laatste keer voor mij persoonlijk.

Schrijf uw recensie over Kropholler Tweewielers Rijwielhandel
Selecteer uw sterren beoordeling
Selecteer uw sterren beoordeling alstublieft
Uw recensie moet langer zijn dan 15 karakters
Soortgelijke bedrijven hier in de buurt
832 mt
Ado Tweewielers
Burg de Vlugtlaan 61
1063 BH Amsterdam
2 km
Ales Handelsonderneming
Hoofdweg 650
1055 AB Amsterdam
3 km
Scooter Paleis
Hoofdweg 382/H
1056 DD Amsterdam
3 km
Kesbeke 2 Wielers
Mercatorstraat 89
1056 RA Amsterdam
3 km
Rijken Tweewielers
Admiraal de Ruijterweg 332
1055 MZ Amsterdam
3 km
Cornelis 2wielers
Hoekenes 13
1068 ML Amsterdam