Pianohandel W.P. Joh. de Liefde en Zn - Den Haag

2 1
Pianohandel W.P. Joh. de Liefde en Zn 2
1 recensie voor Pianohandel W.P. Joh. de Liefde en Zn

Liefdesverdriet bij pianohandel de Liefde in Scheveningen

Sinds kort zijn wij de gelukkige eigenaren van een Steinway & Sons vleugel maat S gekocht bij pianohandel de Liefde in Scheveningen. Voor ons was het liefde op het eerste gezicht bij het zien en vooral het horen van de vleugel!

De liefde voor de vleugel is inmiddels alleen maar gegroeid, maar helaas is de liefde voor pianohandel de Liefde als sneeuw voor de zon verdwenen na het tekenen van de koopovereenkomst. Tot het tekenen van de koopovereenkomst werden wij keurig als klant behandeld zoals je mag verwachten, maar na het tekenen konden wij alles slechts ondergaan.

De bezorgafspraak werd afgebeld nadat het afgesproken tijdstip was verstreken vanwege onvoorziene omstandigheden 8 uur eerder op die dag. Zonder overleg werd een nieuwe afspraak medegedeeld. Onze verbazing was compleet na de opmerking dat als wij op dat moment niet aanwezig zouden zijn wij voor de extra bezorgkosten zouden opdraaien en elkaar dan in de rechtszaal zouden treffen. Onze mededeling hierover een recensie te schrijven werd vervolgens beantwoord met de mededeling dat hij ’dan wel even langs zou komen’.

De vleugel is vervolgens op het medegedeelde tijdstip bezorgd met 300 euro compensatie voor de extra vrije dag die wij genoodzaakt waren op te nemen.

Bij ons overheerst het gevoel dat je bij pianohandel de Liefde terecht kunt voor prachtige instrumenten voor een redelijke prijs, maar voor fatsoenlijke service lijkt men hier niet aan het goede adres.

Schrijf uw recensie over Pianohandel W.P. Joh. de Liefde en Zn
Selecteer uw sterren beoordeling
Selecteer uw sterren beoordeling alstublieft
Uw recensie moet langer zijn dan 15 karakters
Soortgelijke bedrijven hier in de buurt
806 mt
Servicimpex UA Coop Ver
Zwolsestraat 190
2587 WB Den Haag
915 mt
Purple Company The
Namensestraat 73
2587 VX Den Haag
3 km
Albersen Bladmuziek
Valeriusstraat 12
2517 HR Den Haag
4 km
Casa Benelly
Piet Heinplein 66
2518 BX Den Haag
4 km
Guitar Chop Shop
Zoutmanstraat 37
2518 GL Den Haag
4 km
Oberstadt Muziekhandel
Weimarstraat 17
2562 GN Den Haag