Salon Mano Capelli e Bellezza - Geleen

Omschrijving:
Welkom bij Salon Mano Capelli e Bellezza.

Bij Salon Mano in Geleen, "kapsalon, schoonheidssalon, visagie, styling én afslanken onder één dak!", is het mogelijk om van top tot teen te worden verzorgd. De medewerkers van Salon Mano hechten waarde aan kwaliteit, service en klantvriendelijkheid. Iedereen is bij ons welkom: dames, heren en kinderen.
In onze kapsalon kunt u uw haren laten knippen, verven of stylen. Een haarverlenging en haarvolumebehandeling, eventueel met gebruik van hairextensions of haarstukken, behoort ook tot de mogelijkheden.

Onze verzorging en styling omvat echter meer dan alleen uw haren. In onze schoonheidssalon kunt u ook terecht voor een massage, gezichts- of lichaamsbehandeling. Eveneens bieden wij vakkundige verzorging van uw handen en/of voeten en visagie aan.

Bij Salo Mano is een styliste werkzaam die u kan adviseren op het gebied van mode, stijl en de voor u meest geschikte kleurcombinaties.

Onze gewichtsconsulente kan u ook begeleiden bij afvallen, gewichtsbeheersing en figuurcorrecties middels een Vacustep-kuur en/of een op u afgestemd voedingsschema.

De merken waarmee wij werken zijn: Roverhair, Great Lenghts Hairextensions, Flip in Hair by Hairworkxx, Bernard Cassière, Flormar, Make-up Studio en Oscar & Babette. Deze producten zijn 100% dierproefvrij. Bernard Cassière biedt ook producten aan waarvan de bestanddelen zijn verkregen middels “fair trade”.

Tot ziens bij Salon Mano!


Producten & Diensten:
Kapsalon
Schoonheidssalon
Styling
Personal Shopper
Afslanken
Visagie
Workshops
Schrijf uw recensie over Salon Mano Capelli e Bellezza
Selecteer uw sterren beoordeling
Selecteer uw sterren beoordeling alstublieft
Uw recensie moet langer zijn dan 15 karakters
Soortgelijke bedrijven hier in de buurt
326 mt
Herbalife Health & Cosmetics
Minister Ruysstraat 38
6162 XK Geleen
3 km
Bodymince
Beekstraat 1
6151 CT Munstergeleen
4 km
Herbalife Beaulife International
Kapellerweg 29
6132 AT Sittard
4 km
zlim bodystyling center
Havikstraat 5/A
6135 ED Sittard
4 km
Bodymince
Rosmolenstraat 12
6131 HX Sittard
4 km
Raemaekers Gebr
Looiwinkelstraat 9
6176 EA Spaubeek