Shampoo - Groningen

1 1
Shampoo 1
1 recensie voor Shampoo

Enige weken geleden, was ik bij kapsalon Shampoo, ik kwam met licht bruin haar en was al eerder langs geweest om advies te vragen of het mogelijk was om mijn haar in een donker asblonde kleur te krijgen. Ik wees de kleur aan die ik voor ogen had, een donkere asblonde kleur, vroeg of 't te realiseren was. "Ging helemaal goed komen" werd mij verteld. Ik heb in een boek met proefstukjes de kleur nadrukkelijk aangewezen om misverstanden te voorkomen.

Helaas werd mij eenmaal dat de verf erin zat verteld dat hij een donkerdere tint had gekozen, anders zou het niet pakken. Ik liet gelijk merken dat dit niet de bedoeling was maar de kapper vertelde mij dat het helemaal niet donkerder zou ogen! Eenmaal uitgespoeld was mijn haar veel donkerder dan de bedoeling was, bijna zwart maar de grijstint was goed gelukt vond de kapper zelf. Ik heb meerdere keren duidelijk gezegd dat ik mijn haar in een lichtere askleurige tint wilde en ben voor 70,- met bijna zwart haar naar huis gegaan. Heb vantevoren ook gevraagd of ik het niet beter kon bleken maar dat was helemaal niet nodig zei de kapper.

De volgende dag heb ik besloten terug te gaan. Daar heeft de kapper mij op de meest onprofessionele manier die ik me kan voorstellen behandeld. Hij loog, betrok alle klanten erbij om me voor het blok te zetten en was niet bereid te luisteren naar mijn probleem. Hij zei tegen mij dat hij gezegd had dat het donkerder zou worden.
Absoluut niet waar sinds hij mij pas toen de verf erin zat verteld dat hij zelf de beslissing had gemaakt een donkerdere kleur te pakken en daarnaast ook nog zei dat het niet donkerder zou ogen. Kapper heeft zijn uiterste best gedaan mij totaal te vernederen in het bijzijn van al zijn klanten. Liegen, klant voor het blok zetten en neemt je niet serieus.
Ik zal hier nooit meer teruggaan.

Schrijf uw recensie over Shampoo
Selecteer uw sterren beoordeling
Selecteer uw sterren beoordeling alstublieft
Uw recensie moet langer zijn dan 15 karakters
Soortgelijke bedrijven hier in de buurt
93 mt
Capelli Haarmode
Westersingel 9
9718 CA Groningen
161 mt
Tuinenga Kapsalon
Hoendiepskade 1
9718 BD Groningen
174 mt
Lijn Kapsalon Schoonheidssalon De
Aweg 10
9718 CS Groningen
234 mt
Top to Toe
Turftorenstraat 16
9712 BP Groningen
245 mt
Hairfashion WW
Akerkstraat 5
9712 BD Groningen
328 mt
Looks Kapsalon
Eendrachtskade NZ 1
9718 BA Groningen