Ontbijtservice Noorderland - Wildervank

Omschrijving:
Ontbijtservice Noorderland levert , 7 dagen per week, luxe ontbijten in Groningen, Drenthe en een gedeelte Friesland. Wij gebruiken alleen de beste ontbijtproducten en maken gebruik van onze eigen huisgemaakte producten zoals de chocolade muffins, de confiture, quiches enz.. De perssinaasappels worden s'morgens vers geperst en de ontbijten worden worden voorzien van scharreleitjes. Ontbijtbuffet, bedrijfsontbijt, ontbijt catering, vergaderontbijten en groepsontbijten; perfect verzorgd voor zakenrelaties, collega's en werknemers en voor grote groepen particulieren natuurlijk voor bruiloft, familiedag of groots gevierde verjaardagen bv. , Ontbijtservice Noorderland verzorgd het zoals u het wilt hebben! Van ontbijt to go tot luxe opgedekt ontbijtbuffet.

Ontbijtbuffet, bedrijfsontbijt, ontbijt catering, vergaderontbijten en groepsontbijten; perfect verzorgd voor zakenrelaties, collega's en werknemers en voor grote groepen particulieren natuurlijk voor bruiloft, familiedag of groots gevierde verjaardagen bv. , Ontbijtservice Noorderland verzorgd het zoals u het wilt hebben! Van ontbijt to go tot luxe opgedekt ontbijtbuffet.

Ontbijtservice Noorderland biedt meerdere heerlijke uitgebreide ontbijtbuffetten van hoge kwaliteit. De lekkerste vers gebakken roomboter croissants en knapperige pistoletten, de sinaasappels worden iedere morgen vers geperst en de muffins gebakken naar eigen recept. Fijne vleeswaren en goede kaas, de jam wordt door ons zelf gemaakt en het fruit is vers, luxe en uitgebreid. Wij bieden het ontbijtbuffet in verschillende vormen aan, geheel naar uw wens, gemakkelijk in cateringdozen aangeleverd met disposibles of geheel opgedekt met tafellakens, porseleinservies, bestek en kandelaars.

Met Pasen bieden wij ook ons Paasontbijtbuffet aan, geheel in Paasstijl aangekleed, met Paasstollen en Paaseitjes, met Kerst verzorgen wij de Kerstontbijten en Kerstbuffet helemaal in Kerstsfeer. Weer eens wat anders dan de bekende Kerstborrel, een gezellig, smakelijk Kerstontbijt met de hele zaak! Ook kunt u gebruik maken van onze Nieuwjaars ontbijtbuffet. Een gezamelijk bedrijfsontbijt om feestelijk het nieuwe jaar in te luiden. Aanpassingen in belegsoorten, allergiën, speciale wensen, laat het ons weten, we denken heel graag met u mee!

Ontbijtservice Noorderland levert luxe ontbijten in Groningen, Drenthe en een gedeelte Friesland. Wij gebruiken alleen de beste ontbijtproducten en maken gebruik van onze eigen huisgemaakte producten zoals de chocolade muffins, de confiture, quiches enz.. De perssinaasappels worden s'morgens geperst en de ontbijten worden worden voorzien van scharreleitjes. Ontbijtbuffet, bedrijfsontbijt, ontbijt catering, vergaderontbijten en groepsontbijten; perfect verzorgd voor zakenrelaties, collega's en werknemers en voor grote groepen particulieren natuurlijk voor bruiloft, familiedag of groots gevierde verjaardagen bv. , Ontbijtservice Noorderland verzorgd het zoals u het wilt hebben! Van ontbijt to go tot luxe opgedekt ontbijtbuffet.

Ontbijtbezorging 7 dagen per week in geheel Groningen en Drenthe.

Van lekker ontbijt tot luxe Champagne-ontbijt, geheel opgedekt, voor iedere gelegenheid een passend ontbijt, met liefde bereid!!


Producten & Diensten:
Ontbijtservice
Ontbijtbuffet
Bedrijfsontbijt
Vergaderontbijt
Paasontbijt
Moederdagontbijt
Vaderdagontbijt
Kerstontbijt
Valentijnsontbijt
Champagne-ontbijt
Sarahontbijt
Abraham Ontbijt
Schrijf uw recensie over Ontbijtservice Noorderland
Selecteer uw sterren beoordeling
Selecteer uw sterren beoordeling alstublieft
Uw recensie moet langer zijn dan 15 karakters
Soortgelijke bedrijven hier in de buurt
225 mt
Champagne Ontbijtservice
K. J. de Vriezestraat
9648HB Veendam
6 km
Enzo Catering
Straat Magelhaen 12
9642 AA Veendam
7 km
Seasons Catering
Gasselterboerveen 2
9514 BS Gasselternijveen
7 km
Tropiqua Restaurant
Jan Salwaweg 2
9641 LN Veendam
7 km
Jolie Croissanterie
Winkler Prins Passage 58
9641 DA Veendam
7 km
La Vache Brasserie Restaurant
Museumplein 2
9641 AD Veendam