Eye Wish Opticiens Rotterdam - Rotterdam

1 1
Eye Wish Opticiens Rotterdam 1

Eye Wish Opticiens Rotterdam

Oude Binnenweg 49-51
3012 JA
010-4135663
Paroer Stepanjan
1959
8
Omschrijving:
Bij Eye Wish Opticiens in Rotterdam staan onze stylisten voor u klaar met persoonlijk stijladvies. U kiest uit een uitgebreide collectie brillen en zonnebrillen van bekende topmerken. Ook kunt u de nieuwste generatie contactlenzen proberen. Maak vrijblijvend een afspraak of kom langs in de winkel.

Producten & Diensten:
Opticien
Brillen
Zonnebrillen
1 recensie voor Eye Wish Opticiens Rotterdam

Dure multifocale bril aangeschaft. Hoezo het prijsverschil met Charlie Temple op de meest luxueuze glazen en de middelmatige kwaliteit van Eyewish; zeg 100 euro of 1000 euro.

Recent bij een nieuwe werkgever begonnen en consteerde dat ik bij bepaalde programma's mijn leesvermogen niet comfortabel was. Vanmiddag een oogmeting laten doen.

Ten eerste had ik een oogmeting aangevraagd en wil daar best voor betalen. Deze opticien heeft alleen een voormeting gedaan. Dat is dus al de eerste fout. Geen totale oogmeting. Ik het een multifocale bril. Niet omdat ik niet kan lezen, maar omdat ik een cilinder heb voor veraf wordt mijn leesvermogen verpest. Daarom heb ik ook nog eens een computerbril.

Nu komt de klap op de vuurpijl. De opticien meet geen verschil met enige jaren geleden en adviseert mij een computerbril. Ik deel mee dat ik de computerbril op mijn neus heb en deze heeft hij notabene een paar minuten geleden doorgemeten en goed bevonden.

Volgens hem moet ik toch maar eens met mijn werkgever overleggen voor een computerbril (die op mijn neus staat) want deze geeft meer rust.

Hij doet geen totale oogmeting, maar constateert wel dat er geen significante verschillen zijn. Ik heb een computerbril van Eyewish op mijn neus en die is volgens deze opticien correct, maar hij adviseert mij toch weer in overleg te gaan met mijn werkgever voor een computerbril.

De huidige computerbril is verkeerd aangemeten of hij probeert mij nog een bril aan te smeren. Een andere optie is er niet.

Geen service.

Schrijf uw recensie over Eye Wish Opticiens Rotterdam
Selecteer uw sterren beoordeling
Selecteer uw sterren beoordeling alstublieft
Uw recensie moet langer zijn dan 15 karakters
Soortgelijke bedrijven hier in de buurt
46 mt
Hans Anders Opticiens
Karel Doormanstraat 463/A
3012 GH Rotterdam
64 mt
Pearle Opticiens Rotterdam
Karel Doormanstraat 378/380
3012 GR Rotterdam
66 mt
Eye Wish Groeneveld
Karel Doormanstraat 374
3012 GR Rotterdam
85 mt
Optiek Zien
Karel Doormanstraat 453/A
3012 GH Rotterdam
154 mt
Het Huis Opticiens
Oude Binnenweg 117/A
3012 JC Rotterdam
253 mt
CityBril
Coolsingel 215
3012 AG Rotterdam