Joosten Advocaten - Amsterdam

Joosten Advocaten

Reimersbeek 4
1080 AG
Frans Joosten
2010
34375745
BV
20
Omschrijving:
Een ongeluk zit in een klein hoekje. Als u daardoor letsel oploopt kan dit uw leven dramatisch veranderen. U kunt lichamelijke of geestelijke schade oplopen. Dat noemen we letselschade. Ook als u ziek bent geworden door uw werk of slachtoffer bent van een medische fout, kunt u letselschade oplopen. Als het letsel is ontstaan door iemand anders, kunt u deze schade verhalen op degene die hiervoor aansprakelijk is en heeft u recht op een maximale letselschadevergoeding.

Joosten Advocaten streeft voor u naar maximale schadevergoeding. Joosten heeft ervaring op dit gebied sinds 1987. Joosten Advocaten werkt alleen voor slachtoffers, niet voor verzekeringsmaatschappijen. Uw belang staat bij ons voorop.

Naast letselschade zijn wij specialisten in arbeidsrecht. Het arbeidsrecht is voor velen onbekend terrein. Waarschijnlijk hebt u nog nooit een advocaat nodig gehad en al helemaal de rechtszaal nog nooit van binnen gezien. Wij begrijpen dat het moeten inschakelen van een advocaat, vanwege een probleem met of op het werk, voor u best spannend is. Joosten Advocaten heeft een directe en informele benaderingswijze.

Joosten Advocaten is strikt partijdig: Uw belang staat bij ons voorop. Joosten Advocaten staat u bij, adviseert en begeleidt u bij alle problemen met uw werk. Of het nu gaat om de arbeidsovereenkomst zelf, de relatie met de werkgever of collega’s, de arbeidsomstandigheden of wijzigingen daarin, ziekte door het werk, re-integratie, of wat dan ook.

Onze arbeidsrechtspecialisten leggen u uit wat uw rechten én wat uw plichten zijn, zodat u de problemen zelf kunt oplossen. Als het nodig is staan we u bij in de procedure voor de rechtbank (kantonrechter) of in het bezwaar bij het UWV, maar lang niet alle zaken moeten ‘voorkomen’. Voorkomen is beter dan genezen, ook hierin.
Advocaten zijn juist opgeleid om rechtsbijstand te verlenen, speciaal in procedures.
Rechtsbijstandverzekeraars of adviesbureau’s en experts hebben die expertise vaak niet in huis. De wederpartij neemt uw zaak serieus als u een letselschadeadvocaat inschakelt.
Door onze kennis van zaken bereiken wij snel een goed resultaat.
We willen niet dat u naderhand voor verassingen komt te staan. Daarom geven we u van te voren helderheid over de kosten. In een persoonlijk gesprek én op papier. Komt u in aanmerking voor gesubsidieerde rechtshulp, dan vragen wij dat voor u aan.
We hebben vestigingen en bezoekadressen door heel Nederland, we zijn dus altijd bij u in de buurt. Bent u niet in de gelegenheid naar ons kantoor te komen, dan maken we een afspraak op een locatie die u beter schikt, geheel vrijblijvend.


Producten & Diensten:
Juridisch advies, procederen
Schrijf uw recensie over Joosten Advocaten
Selecteer uw sterren beoordeling
Selecteer uw sterren beoordeling alstublieft
Uw recensie moet langer zijn dan 15 karakters
Soortgelijke bedrijven hier in de buurt
3 km
Sorko & Swane Advocaten en Notarissen
Churchilllaan 223
1078 ED Amsterdam
4 km
Hofmans Associates Letselschade Consultancy BV
Cornelis Krusemanstraat 75/C
1075 NJ Amsterdam
4 km
Joosten Advocaten
Emmastraat 22
1075 HV Amsterdam
4 km
ArboClaim
Willemsparkweg 135/B
1071 GW Amsterdam
5 km
Letselschade Advocaat
Weteringschans 165
1017 XD Amsterdam
5 km
Bouman Nuijens Advocaten
Weteringschans 120
1017 XT Amsterdam