Slotenmaker Vroom - Tilburg

Slotenmaker Vroom

heikestraat, 40, A
5021GV
Boyd Vroom
2020
EZ
1
Omschrijving:
Heeft u een slotenmaker in nodig? Slotenmaker Vroom staat voor u klaar! Het is altijd lastig als u zich heeft buitengesloten, wij kunnen u in de meeste gevallen weer schadevrij binnen helpen. Ook wanneer uw sleutel is afgebroken kunnen wij deze vaak zonder schade uit uw slot verwijderen. U hoort vooraf aan te telefoon van ons wat de kosten bedragen, vervolgens verteld de monteur voor hij begint wat de kosten zijn voor zijn diensten. Bij Slotenmaker Vroom komt u niet voor verassingen te staan!
Voor het openen van een deur wanneer deze niet op slot zit of het verwijderen van uw afgebroken sleutel reken wij alleen het starttarief van €80,-, voor deze prijs kunnen wij ook kleine reparaties doen en minimale aanpassingen. Wanneer er nieuwe materialen of extra materiaal geplaatst dient te worden komen de kosten van deze materialen erbij. De monteur vertelt u ook in deze gevallen wat de kosten bedragen voor hij begint!
Bent u pas verhuist of heeft u er behoefte aan uw huis beter te beveiligen maar weer u niet goed hoe? Of wil u gewoon weg weten wat de kosten zijn voor het verbeteren van de veiligheid van uw hang en sluitwerk? Wij komen gratis langs voor beveiligingsadvies! Dingen die wij standaard aanraden zijn o.a. SKG3 cilinders, anti-kerntrekbeslag en een meerpuntsluiting.
Wilt u weten wie er voor de deur staat? Een deurspion met digitale camera is mogelijk voor u een oplossing. Zo heeft u een duidelijker beeld wie er voor de deur staat voor u de deur opent.
Wilt u een slotenmaker zonder malafide praktijken en duidelijkheid? Dan bent u bij Slotenmaker Vroom aan het juiste adres.


Producten & Diensten:
slot vervangen
slot repareren
deur openen
sleutel afgebroken
sleutel kwijt
huis beveiligen
deur beveiligen
meerpuntsluiting plaatsen
deurspion plaatsen
Schrijf uw recensie over Slotenmaker Vroom
Selecteer uw sterren beoordeling
Selecteer uw sterren beoordeling alstublieft
Uw recensie moet langer zijn dan 15 karakters
Soortgelijke bedrijven hier in de buurt
197 mt
Sleutelservice Moonen Sinds 1956
Piusstraat 313
5038 WR Tilburg
2 km
Donders Security BV
Besterdring 36
5014 HL Tilburg
3 km
BEER Beveiliging DE
Ringbaan Noord 29
5046 AA Tilburg
4 km
Het Slotenhuis
Ellingtonlaan 41
5012 BM Tilburg
4 km
Donders Security B.V.
Westermarkt 124
5042 SZ Tilburg
4 km
Klinkpoint
Pegasusweg 4
5015 BZ Tilburg