Gender Reveal - Geldrop

Gender Reveal

Neerlandstraat 9
5662 JA
Geldrop (Geldrop-Mierlo)
Manon Kroese
2016
EZ
1
Omschrijving:
Een wat? Dat is de vraag die ik nog weleens krijgen wanneer ik vertel wat voor producten ik verkoop in mijn webshop! Wat is dat nou precies een Gender Reveal party, wanneer doe je dit en waarom worden deze gegeven? Dat leggen wij in deze blog graag voor je uit!

Een wat?
Ken je het fenomeen babyshower? Dit is namelijk niet meer weg te denken in Nederland, je viert hiermee de zwangerschap en verrast de mommy to be hiermee! Hetzelfde geldt voor de Gender Reveal, je viert hiermee je zwangerschap maar nog specifieker je viert hiermee het geslacht van de baby op komst.

Wat de uitkomst ook is, dat maakt niet uit! Maar het is een heel belangrijk moment in de zwangerschap wanneer het geslacht bekend is. En hoe mooi is het dat je zo’n moment kan delen en vieren met alle mensen die je lief hebt om je heen? Juist, super mooi! Dus reden voor een feestje, en daar is de Gender Reveal party.

Maar wanneer doe je dit dan?
Zodra het geslacht door een echoscopiste/verloskundige kan worden bekeken kun je een Gender Reveal party inplannen. Het geslacht wordt standaard bekeken bij de bekende 20-weken echo, maar tegenwoordig kan je al bij 14 weken terecht voor een extra echo waar het geslacht kan worden gezien! Ideaal als je niet zo lang kunt wachten, zoals ik zelf bij onze eigen Gender Reveal ;).

Maar dan weet je dus al het geslacht tijdens de echo?
Ja dat kan, maar het is ook mogelijk dat je het geslacht nog niet laat vertellen door de echoscopiste/verloskundig! Je kunt namelijk bij ons bestellen zonder dat je het geslacht weet! Daarvoor is de besteloptie ‘ik laat me verrassen’ in het leven geroepen. Je leest hier hoe dat werkt en bij welke producten dit mogelijk is. Zo worden tijdens de Gender Reveal niet alleen je vrienden en familie verrast, maar ook jullie! Vergeet geen foto’s/filmpjes te laten maken want de reacties zijn onbetaalbaar.

Maar heb je dan een voorkeur voor een jongen of meisje?
Natuurlijk kan het zo zijn dat de aanstaande papa en/of mama een voorkeur heeft (dit kan heel veel redenen hebben, maar dat is voor iedereen persoonlijk). Maar dit is niet de reden om een Gender Reveal party te geven! De insteek van een Gender Reveal is dat je een belangrijk moment in de zwangerschap samen met familie en vrienden deelt, en niet een bepaalde voorkeur viert.


Producten & Diensten:
Decoratie
sweet table
taarten
Schrijf uw recensie over Gender Reveal
Selecteer uw sterren beoordeling
Selecteer uw sterren beoordeling alstublieft
Uw recensie moet langer zijn dan 15 karakters
Soortgelijke bedrijven hier in de buurt
5 km
Badstof Beestenboel De Kroelioos
Dirk Heziuslaan 69
5591 AA Heeze
5 km
Twee en Meer
Opwettenseweg 197
5674 AC Nuenen
5 km
Btje Eigenwijs
Ranonkelstraat 43
5644 LB Eindhoven
5 km
Tom's Baby Care
Duvelkenshoeve 30
5708 VS Helmond
5 km
Droomrijck
Aalsterweg 65/A
5615 CB Eindhoven
5 km
JuniorPlanet
Duivendijk 4
5672 AD Nuenen