TouchFix - Den Haag

TouchFix

Loosduinse Hoofdstraat 184
2552 AL
070 206 0103
Laurens
2011
Ander
14
Omschrijving:
TouchFix bevindt zich in de reparatie wereld van verschillende soorten apparaten. Ze repareren telefoons, tablets, muziekspelers, computers, laptops, camera’s navigaties, smartwatches en e-reader. Dit doen ze voor verschillende merken. Apple, Samsung, Huawei, Microsoft, LG, Sony, Nokia, Motorola, HTC, Blackberry etc. Ze zijn ook Microsoft Partner.

TouchFix onderscheidt zich door middel van originele onderdelen en transparante prijzen. Elk toestel repareren alsof het van onszelf is. Het team van TouchFix uit Den Haag zet elke dag alles op alles om de klanten tevreden de deur uit te laten gaan.

Ze repareren voor particulieren maar ook voor zakelijke bedrijven. Als ondernemer is het belangrijk altijd goed bereikbaar te zijn. Daarnaast wil je graag de productiviteit van de medewerkers maximaliseren. Een smartphone of tablet is hier een handig hulpmiddel voor, maar het kost productiviteit als deze onverhoopt kapot gaat.TouchFix biedt zakelijke diensten waardoor hier zo snel mogelijk een goede oplossing voor wordt gevonden. Zo kun je een apparaat laten repareren in plaats van hoge kosten voor het aanschaffen van een nieuwe. Dat bespaart aanzienlijk op de kosten. TouchFix biedt verschillende zakelijke mogelijkheden: Opsturen en laten repareren, langskomen op kantoor of reparatie op locatie.

Schrijf uw recensie over TouchFix
Selecteer uw sterren beoordeling
Selecteer uw sterren beoordeling alstublieft
Uw recensie moet langer zijn dan 15 karakters
Soortgelijke bedrijven hier in de buurt
1 mt
TouchFix Shop
Loosduinse Hoofdstraat 184
2552 AL Den Haag
2 km
Denis Telecom
Bouwlustlaan 59
2544 JN Den Haag
3 km
GSM-Shop
Leyweg 918/C
2545 GV Den Haag
3 km
BelCompany Den Haag
Leyweg 591
2545 GH Den Haag
3 km
KPN Winkel
Leyweg 1032/B
2545 GW Den Haag
4 km
BelCompany Den Haag
Fahrenheitstraat 472
2561 DH Den Haag