GoBytes - 's-Hertogenbosch

Omschrijving:
GoBytes.nl is onderdeel van Yousfi IT & Trading. Door middel van de webshop GoBytes bedient de onderneming Yousfi IT & Trading de consumentenmarkt met een breed assortiment van gebruikte, refurbished en nieuwe laptops, desktops, Smartphones, Tablets, Ram geheugen, Solide State Drives (SSD), Harddisks (HDD), tablets en bijhorende accessoires. Dit aanbod bestaat uitsluitend uit gerenommeerde merken van onder andere Lenovo, HP, Dell, Samsung en Apple.
De refurbished en gebruikte hardware zijn afkomstig uit zakelijk gebruik (bedrijfsleven) en uit faillissementen uit binnen- en buitenland. Na ontvangst van de hardware worden deze grondig nagekeken op werking en voorzien van een schone legale installatie van bijhorende besturingssysteem. Daarnaast worden alle laptops en desktops stofvrij gemaakt en voorzien van de bijhorende drivers.
De gebruikte hardware uit het bedrijfsleven wordt vaak na de leaseperiode of afschrijvingstermijn vervangen door nieuwe hardware. Yousfi IT & Trading zet zich in om zoveel mogelijk van de hardware uit het bedrijfsleven opnieuw in te zetten op een zo milieuvriendelijke wijze, waardoor verspilling en milieuverontreiniging wordt gereduceerd. Duurzaamheid staat bij ons dan ook hoog in het vaandel! Als u bij Yousfi IT & trading koopt, dan koopt u niet alleen een kwalitatief hoogwaardige laptop, desktop, Smartphone, Tablet, Ram geheugen, Solide State Drive (SSD), Harddisk (HDD) of tablet maar draagt u ook uw steentje bij aan het milieu!


Producten & Diensten:
Yousfi IT & Trading is met haar team dagelijks bezig met het verwerven van kwalitatief hoogwaardige hardware tegen de meest gunstige prijs. Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze aangeboden hardware en bieden daarom drie maanden garantie op de hardware (m.u.v. de accu)
Let op onderstaand adres is geen schowroom voor inloop. Voor het ophalen van bestelling dient er eerst een afspraak gemaakt te worden!
Schrijf uw recensie over GoBytes
Selecteer uw sterren beoordeling
Selecteer uw sterren beoordeling alstublieft
Uw recensie moet langer zijn dan 15 karakters
Soortgelijke bedrijven hier in de buurt
2 km
DressMyLaptop.nl
Onderwijsboulevard 480
5223 DP 's-Hertogenbosch
4 km
MF Computersupplies
Rompert Park 39
5233 RJ 's-Hertogenbosch
4 km
Easytech Computer BV
Zilverpark 67
5237 HS 's-Hertogenbosch
6 km
ProfLease B.V.
Maurick 1
5261 NA Vught