TOP-Afstandsmeter.nl - Zeewolde

Omschrijving:
Bij TOP-Afstandsmeter vindt u een uitgebreid assortiment met verschillende soorten afstandsmeters. We leggen ons niet vast aan één merk, zodat we aan iedereen een geschikt model kunnen bieden. Zo verkopen wij onder andere producten van ADA, BOSCH, DeWALT, Geo Fennel, Leica, Spectra, Stanley, Stanley Fatmax en TOP Laser.
Een afstandsmeter is een meetinstrument waarmee u snel afstandsmetingen kunt verrichten. Het is als het ware een vervanger van de ouderwetse rolmaat. Met sommige producten die een camera bevatten is het zelfs mogelijk om buiten precieze metingen te verrichten.

We verkopen bovendien afstandsmeters met Bluetooth. In dit geval kan het product over het algemeen gekoppeld worden aan een applicatie van het betreffende merk. De gegevens kunnen dan gemakkelijk gedeeld worden met mobiele apparatuur. De app is uitgerust met verschillende functies, zoals een plattegrond.

Bij TOP-Afstandsmeter.nl kunt u terecht voor het complete pakket, zodat u direct aan de slag kunt met het meetinstrument. Daarom verkopen wij de accessoires die in combinatie met de afstandsmeters gebruikt kunnen worden, zoals batterijen, statieven, adapters, richtplaatjes en laserbrillen.

Wanneer u meer informatie wil over de verschillende specificaties of over ons aanbod, dan kunt u contact opnemen met onze medewerkers. Zij staan iedere dag klaar om u te voorzien van specialistisch advies. Neem contact met ons op of bekijk het assortiment aan afstandsmeters op onze website!


Producten & Diensten:
Afstandsmeters, klantenservice
Schrijf uw recensie over TOP-Afstandsmeter.nl
Selecteer uw sterren beoordeling
Selecteer uw sterren beoordeling alstublieft
Uw recensie moet langer zijn dan 15 karakters
Soortgelijke bedrijven hier in de buurt
0 mt
TOP-Kabeldetectie.nl
Eenspan 5B
3897 AL Zeewolde
35 mt
Toolprofessional.nl
Eenspan 5B
3897 AL Zeewolde
10 km
TELMI Intra
Lange Haeg 173
3853 EG Ermelo
10 km
Benetec
Prins Bernhardlaan 1
3851 XL Ermelo
11 km
Broek Gereedschappen IJzerwaren vd
Torenlaan 11/15
3851 NP Ermelo
12 km
Geurts Gereedschappenhandel en Machines
Stenenkamerseweg 31
3882 NE Putten