Taxi Diemen Zuid - Diemen

Omschrijving:
Taxi Diemen Zuid is al meer dan 30 jaar een betrouwbaar vervoersbedrijf in Diemen en omgeving. Inmiddels zijn we zelfs uitgegroeid tot de grootste taxicentrale van Diemen en dat is natuurlijk niet voor niets. Wij hebben een uitstekende service namelijk hoog in het vaandel staan en doen er alles aan om het u tijdens uw taxi rit zo comfortabel mogelijk te maken.

Modern en comfortabel wagenpark
Wij beschikken over een modern en comfortabel wagenpark. Hierdoor kunnen wij u tijdens de rit onwijs veel comfort aanbieden. Er is een keuze uit een standaard formaat auto en een wat grotere auto. Zo'n grotere auto is bijvoorbeeld ideaal wanneer u met een groter gezelschap reist. Wilt u graag weten wat ons actuele wagen aanbod is? En/of wilt u graag weten voor welke auto u het beste kunt kiezen? Neem dan gerust contact met ons op, want wij geven u graag een advies op maat.

Zowel particulier als zakelijk vervoer mogelijk
Taxi Diemen Zuid verzorgt zowel particulier als zakelijk vervoer. Of u nou voor een zakelijke reis een taxi van Diemen naar Schiphol nodig hebt of gewoon op vakantie gaat; bij ons kunt u altijd rekenen op een taxi die u van A naar B brengt. Laat onze professionele chauffeur uw bagage in de auto laden en geniet ondertussen zelf van de rit. De chauffeur zorgt er vervolgens voor dat u veilig en op tijd van Diemen naar Schiphol komt u hoeft dus zelf nergens meer aan te denken!

En dat allemaal voor een betaalbare prijs!
Denkt u dat er een hoog prijskaartje hangt aan de service die wij bieden? Dan heeft u dat goed mis! Wij vinden het namelijk ook een stukje service om voor onze taxi ritten niet de hoofdprijs te vragen. De exacte prijs hangt af van de soort rit en de lengte ervan. Doordat wij hier zo transparant over zijn, weet u bij ons waar u aan toe bent en komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. En dat is natuurlijk wel zo prettig!


Producten & Diensten:
Taxi diemen
Taxi diemen schiphol
Taxi diemen amsterdam
Taxi centrale diemen
Taxi amsterdam
Schrijf uw recensie over Taxi Diemen Zuid
Selecteer uw sterren beoordeling
Selecteer uw sterren beoordeling alstublieft
Uw recensie moet langer zijn dan 15 karakters
Soortgelijke bedrijven hier in de buurt
279 mt
Ap-Tax
Rietzangerweg 38
1111 VM Diemen
312 mt
Thijm Taxibedrijf
Oude Waelweg 18
1111 SX Diemen
373 mt
Martins Transfer Service
Wulp 16
1111 WJ Diemen
380 mt
1073 Taxi
Hofstedenweg 12
1111 SG Diemen
519 mt
Schmidt Taxi Onderneming
Botterweg 92
1113 GC Diemen
2 km
Taxi Diemendirect Centrale
Rode Kruislaan 103
1111 NG Diemen