Recreatiepark TerSpegelt - Eersel

Omschrijving:
In de bosrijke Brabantse Kempen vind je het unieke 5-sterren recreatiepark: TerSpegelt. Liggend aan het water, midden in de schitterende natuur en met alle voorzieningen bij de hand; hier vind je geen gelijke van.

TerSpegelt in het Brabantse Eersel biedt onvergetelijke vakanties voor gezinnen en familie, jong en oud. Altijd in een gastvrije sfeer waardoor je jezelf meteen thuis voelt.

Het park heeft maar liefst drie waterplassen, waardoor veel kampeerplaatsen aan het water liggen. Naast verschillende soorten kampeerplaatsen vind je op TerSpegelt ook lodges en chalets, een overdekt speelparadijs met water en zand, talloze speelveldjes en heel veel leuke activiteiten. Jezelf vervelen op TerSpegelt is er dus niet bij. Van animatie voor de allerkleinsten tot uitdagende (sport)activiteiten en coole feesten. Van knutselen tot BandRaften en van de SterrenDisco tot gave themafeesten.

Bij luxe kamperen hoort natuurlijk lekker eten en drinken, ook hieraan geen gebrek bij TerSpegelt. Van dineren met uitzicht op het water bij het vernieuwde Strandpaviljoen De Wijde Blick tot culinair genieten bij De Keizer eten & drinken. Laat je liever pizza of frietjes bezorgen bij je eigen tent of lodge? Ook dat kan!

Kortom: bij TerSpegelt beleef je unieke, onvergetelijke vakanties. Elke keer weer!
Geopend van eind maart t/m eind oktober


Producten & Diensten:
Recreatie
Vakantie
Kamperen
Schrijf uw recensie over Recreatiepark TerSpegelt
Selecteer uw sterren beoordeling
Selecteer uw sterren beoordeling alstublieft
Uw recensie moet langer zijn dan 15 karakters
Soortgelijke bedrijven hier in de buurt
4 km
Activiteitenboerderij De Ganzestart
Ganzestraat 27
5527 JA Hapert
5 km
E 3-Strand Recreatiecentrum
Buivensedreef 10
5521 RN Eersel
7 km
Weijergaerde Vakantiewoningen
Boscheind 79
5575 AA Luyksgestel
9 km
Klimrijk Buitenjan De
Turfweg 9
5504 RL Veldhoven