Oostenbrug Inrichten en Advies - Zuidhorn

Omschrijving:
Oostenbrug Inrichten en Advies is een ervaren partij op het gebied van projectinrichting, kantoorinrichting, schoolinrichting, zorginrichting en horeca inrichting. Onze diensten gaan verder dan inrichten alleen, want iedereen moet goed kunnen zitten. Tijdens een werkplekonderzoek adviseren wij werknemers over een goede zithouding achter het bureau. Bovendien helpen wij bedrijven om de werkplek ergonomisch in te richten door de bureaustoel en het bureau op de juiste manier in te stellen. Als projectinrichter is persoonlijk contact en deskundig advies een belangrijk onderdeel van onze service. We verplaatsen ons tijdens elk project in onze klanten en bedenken samen passende en op maat gemaakte oplossingen voor een duurzame projectinrichting.

Oostenbrug Inrichten en Advies biedt verschillende diensten. Zo zijn wij gespecialiseerd in kantoorinrichting, waarbij we in overleg van met de klant een werkplek inrichten. Daarnaast bieden wij projectinrichting aan voor de zorg, horeca, scholen en meer.

Een belangrijk onderdeel van onze diensten is het werkplekonderzoek, waarbij we werkplekken op een ergonomische wijze inrichten. We voorzien de medewerkers van een gedegen zitadvies en stellen de bureaus en stoelen op de juiste manier in, zodat de werkplek geoptimaliseerd is voor de specifieke medewerker. Hiermee dragen we bij aan een duurzame werkplek.


Producten & Diensten:
kantoorinrichting
projectinrichting
werkplekonderzoek
zitadvies
onderwijsinrichting
schoolinrichting
horeca inrichting
bedrijfsinrichting
ergonomisch zitadvies
Schrijf uw recensie over Oostenbrug Inrichten en Advies
Selecteer uw sterren beoordeling
Selecteer uw sterren beoordeling alstublieft
Uw recensie moet langer zijn dan 15 karakters
Soortgelijke bedrijven hier in de buurt
7 km
Merklijn
Lutherstraat 22
9746 BK Groningen
7 km
Kijknoutoch.nl
Leegeweg 14
9746 TC Groningen
8 km
Maring Interieuradvies/Projectcoördinatie
Leegeweg 1
9746 TA Groningen
10 km
MarcusMaakt Interieurarchitect
Van Brakelplein 20
9726 HC Groningen
10 km
Kleur en Vorm Inspiratiebureau Prettig Wonen
Ter Borchlaan 58
9766 TX Eelderwolde
11 km
Vinke Tim
De Laan 18/3
9712 AV Groningen